Xbox Gift Card 50 USD
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

Xbox Gift Card 50 USD

3089

verkocht!

Xbox Gift Card 50 USD

48,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

48,95

p/s

Aantal

€ 48,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 48,95

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Xbox Gift Card 50 USD

Xbox Gift Card 50 USD

Koop je regelmatig content in de Xbox Live Marketplace? Dan is het handig om in één keer een hoog bedrag op je Xbox Live account te zetten. Hiervoor kan je de Xbox Gift Card 50 dollar gebruiken, zodat je niet steeds je tegoed hoeft op te waarderen. Let op: je kan alleen gebruik maken van deze kaarten als je een Amerikaans account hebt. Wij leveren ook de Xbox Giftcards EU, die speciaal voor Europese account bedoeld zijn.

Xbox Gift Card 50 Dollar gebruiken

Het tegoed op je Xbox Live account kun je gebruiken om aankopen te doen in de Xbox Live Marketplace. In deze online winkel vind je meerdere soorten content, waaronder films, muziek, series en game-uitbreidingen. Natuurlijk is er ook een ruime keuze aan diverse games! Dankzij het grote aanbod hoef jij je niet te vervelen. Het is daarnaast erg makkelijk om games vanuit je luie stoel te bestellen en je kan ze meteen spelen. Je kan bij ons diverse giftcards kopen die geschikt zijn voor Amerikaanse accounts. Zo leveren wij ook de Xbox Gift Card 25 dollar en de Xbox Gift Card 100 dollar. Doordat wij meerdere giftcards hebben, kun je zelf bepalen hoeveel geld je op je Xbox Live account zet.

Xbox Gift Card 50 Dollar bestellen

Het bestellen van de Xbox Gift Card 50 dollar of een andere giftcard is erg makkelijk. Je vult de gegevens in en je selecteert de betaalmethode. De code verschijnt op je scherm nadat je betaald hebt. Ook wordt de code naar het e-mailadres gestuurd dat jij hebt opgegeven. Je kan de code invoeren op je eigen Xbox of op de website van Xbox zodat het tegoed op je account komt te staan. Je hoeft de code niet meteen in te wisselen, deze is namelijk onbeperkt geldig.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.