Wolfenstein: The New Order (uncut) PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Wolfenstein: The New Order (uncut) PC

68

verkocht!

Wolfenstein: The New Order (uncut) PC

10,49

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

10,49

p/s

Aantal

€ 15,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 10,49

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Wolfenstein: The New Order (uncut) PC

Wolfenstein: The New Order (uncut) PC

Heb je je ooit afgevraagd hoe de wereld er uit zou zien als Hitler de Tweede Wereldoorlog had gewonnen? Beleef het in Wolfenstein: The New Order! Naast deze game kun je op livekaarten.nl ook een groot aanbod aan kaarten voor bijvoorbeeld Playstation, Xbox en PC vinden. Elk product kun je heel makkelijk digitaal aanschaffen door ons simpele 3-stappen bestelsysteem. Het is dus niet meer nodig om naar de winkel te gaan en je bent er zeker van dat je de game hebt op de dag dat het je uitkomt. Dit is de allersnelste en daarbij ook nog eens een zeer veilige manier om je nieuwe game in huis te halen!

Waarover gaat Wolfenstein: The New Order?

Het is 1960. Door een nieuwe soort mysterieuze en geavanceerde technologie is het de Nazi’s gelukt om hun krachtigste tegenstanders te overwinnen. Het Nazi regime regeert nu de hele wereld met een ijzeren vuist. Jij bent B.J. Blazkowics, de enige die nog weerstand durft te bieden tegen ’s werelds machtigste leger én de enige die het nog in staat is om de geschiedenis te herschrijven. Vecht tegen reusachtige Nazi robots, Super Soldaten en elite shock troops – compleet gerendered in de nieuwe id Tech 5 engine. Beleef de meest fantastische action-adventure ervaring met dit zevende deel van de Wolfenstein-serie.

Hoe koop je Wolfenstein: The New Order voor de PC?

Het bestellen van Wolfenstein: The New Order voor de PC is binnen enkele minuten geregeld. Je hoeft alleen maar de gegevens bovenaan de pagina in te vullen. Vervolgens ontvang je de digitale code van ons direct op je scherm en via de mail zodra je betaald hebt. Activeer de code om je download te kunnen starten en je kunt meteen aan het spel beginnen! We wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe spel!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.