Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Let op: DIT IS EEN DOWNLOADBARE PACK OF DLC, ORGINELE GAME IS NODIG OM DEZE UITBREIDING TE SPELEN

Vereist de basis game The Sims 4 op Origin om te spelen.

Haal meer SIMS actie met livekaarten.nl! wij bieden velen DLC pakketten aan om jouw speeltijd te verlengen. THE SIMS 4: BUNDLE PACK 4 (ORIGIN). Bevat 3 items: The Sims 4: Vampire Game Pack, Kids Room Stuff Pack en Backyard Stuff Pack. Haal hem voor de beste prijs en bestel nu!

The Sims 4 – Vampire Game Pack

De Supernaturals zijn altijd een groot deel van The Sims geweest omdat ze nóg meer unieke verhaalmogelijkheden toevoegen met meer duistere en vreemder plezier.

Deze Game Pack voegt superveel nieuwe Create a Sims options toe! We hebben voor je: gloeiende ogen, enge oogkassen, nieuwe verbleekte huidskleuren die je Sims kunnen dragen die letterlijk nooit het daglicht hebben gezien en nog meer dramatische wenkbrauwopties om jouw Vampier die sinistere, oude look te geven. En er is meer, maak je maar niet druk, maar we weten hoe leuk je het vind om nieuwe dingen te vinden. Oh, en maak je maar niet druk over die twee vormen. Je kunt beide opties volledig aanpassen naar je smaak. Als je een outfit perfect hebt afgemaakt, maar je wilt hem gebruiken voor beide vormen dan hebben wij de oplossing voor jou! Met een handige kleine knop kun je hem gewoon kopiëren!

The Sims 4 – Kids Room Stuff Pack

Kinderachtige Sims en Simmers zullen zich verheugen; Bij The Sims 4 Kids Room Stuff gaat het er vooral om, om deze ettertjes wat meer te doen te geven.

Een kinder Sim kan een optreden geven in het Poppen Theater om zijn sociale ontwikkeling te verbeteren, ook kunnen ze wat competitiever te werk gaan door hun vrienden uit te dagen bij het Voidcritter Battle Station, en ze kunnen op verkenningstocht gaan in de wereld om de nieuwe Voidcrittter collectie te ontdekken en te verkrijgen.

The Sims 4 – Backyard Stuff Pack

De dagen zijn lang en de zon is fel; het is de perfecte tijd voor jouw Sims om te genieten van The Sims 4 Backyard Stuff!

Ben je op zoek naar een update voor je achtertuin? Extra aanpassingsopties voor je buitenplaatsen wachten op je, met felle kleuren en patronen die veel plezier met zich meebrengen. Je zult alles kunnen decoreren, van draaiende windvangers tot spugende kikkerfonteins en geurige bloemen, die allemaal zorgen voor een casual achtertuin sfeer. Wanneer de vrienden en familie van je Sims even langskomen om wat te eten, zullen ze pronken met hun nieuwe stijlvolle outfits terwijl ze rondom de nieuwe parasoltafel zitten waar maximaal zes Sims van lekkere maaltijden kunnen genieten.

Hoe koop ik THE SIMS 4: BUNDLE PACK 4 (ORIGIN)?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat als je  Paypal gebruikt  je email dezelfde is als degene die je voor je account gebruikt*

Binnen een paar seconden na je betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen én ook meteen in je inbox (vergeet je Spam map niet te checken als er niks verschijnt!).

Systeem Vereisten

VEREIST: Internet connective vereist voor product activatie.

OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, of Windows 8.1

PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardige (Vor computers die built-in graphics chipsets gebruiken, vereist de game 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardige)

GEHEUGEN: Minstens 2 GB RAM

HARD DRIVE: Minstens 9 GB aan beschikbare ruimte (voor de basis game) met minstens 1 GB extra ruitme voor custom content en opgeslagen games

VIDEO CARD: 128 MB aan Video RAM en ondersteunding van Pixel Shader 3.0. Supported Video Cards: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

 

Zo werkt het

Hoe koop ik The Sims 4 - Bundle Pack 4 DLC PC?

Het kopen van The Sims 4 - Bundle Pack 4 DLC voor PC van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope The Sims 4 - Bundle Pack 4 DLC voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x