Pre-order: The Elder Scrolls Online: Morrowind PC (06/06)
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct op je scherm!

Pre-order: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Morrowind PC (06/06)

87

verkocht!

Pre-order: The Elder Scrolls Online: Morrowind PC (06/06)

32,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct op je scherm!

32,95

p/s

Aantal

€ 32,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 32,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Koop nu en ontvang over

Omschrijving Pre-order: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Morrowind PC (06/06)

Pre-order: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Morrowind PC (06/06)

THE ELDER SCROLLS ONLINE: UNLIMITED TAMRIEL - MORROWIND is gewoon hier op livekaarten.nl beschikbaar voor de beste prijs.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Edition is een intense MMORPG vol actie die een geweldige online ervaring meeneemt naar de originele series.

Deze game is zó verslavend, dat spelers dit urenlang kunnen spelen zonder verveeld te raken. Spelers hebben de optie om met hun vrienden te spelen, of in hun eentje op avontuur te gaan. Je hebt verschillende manieren op je personage aan te passen en te upgraden. Gebruik de wapens en uitrusting die je hebt gekozen en pas je vaardigheden aan om sterker te worden. De game biedt een gigantische wereld om te ontdekken. Je kunt nu op een avontuurlijke zoektocht gaan in het mysterieuze land van Tamriël; ontdek de rand van Skyrim, de gevaarlijke landen van Morrowind, het machtige land Daggerfall en meer. Ervaar een spannend nieuw gevechtssysteem dat erg afhankelijk is van actie en tactieken en de ‘voel elke klap’ feature.

Nu heb je meer redenen om van The Elder Scrolls te genieten doordat het PvP introduceert! Je kunt nu genieten van gigantische PvP gevechten en de sterkste krijger van het hele Land worden! De geschiedenis erkent alleen de winnaar! Pak alles wat je kan, en laat niks achter!

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Edition PC bevat

 • GEEN ABONNEMENT VEREIST – Haal de game en geniet van je avonturen zonder een maandelijkse betaling
 • HET GEVECHT VOOR TAMRIEL BEGINT ! – Drie bondgenootschappen vechten over de controle van het Rijk. Wanneer deze krachten vechten voor de overmacht, willen duistere krachten de wereld vernietigen.
 • SPEEL OP DE MANIER DIE JIJ WIL – Vecht, maak, vis, steel, beleg, of verken. De keuze is aan jou in de Elder Scrolls wereld.
 • EEN MUTLIPLAYER RPG – Ga alleen op avontuur, ga op een zoektocht met vrienden of neem deel aan een leger van duizenden in epische PVP gevechten
 • VERTEL JE EIGEN VERHAAL – Ontdek de geheimen van Tamriel op je zoektocht naar je verloren ziel en red de wereld van de vergetelheid.

Hoe koop ik The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Edition PC?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Hoeveel kost THE ELDER SCROLLS ONLINE: UNLIMITED TAMRIEL - MORROWIND?

De standaardprijs voor THE ELDER SCROLLS ONLINE: UNLIMITED TAMRIEL - MORROWIND is afhankelijk van de winkel waar je hem van koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste THE ELDER SCROLLS ONLINE: UNLIMITED TAMRIEL - MORROWIND tot wat problemen kan leiden doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes hebben.

Onze THE ELDER SCROLLS ONLINE: UNLIMITED TAMRIEL - MORROWIND codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope THE ELDER SCROLLS ONLINE: UNLIMITED TAMRIEL - MORROWIND codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn zo laag doordat we in een  bulk kopen waardoor wij jou afgeprijsde THE ELDER SCROLLS ONLINE: UNLIMITED TAMRIEL - MORROWIND codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes voor jou zullen werken. Als je toch nog enige vragen of problemen hebt met onze codes, vergeet dan niet dat je 24/7 met onze livechat contact op kunt nemen voor al je vragen.

Hoe koop je THE ELDER SCROLLS ONLINE: UNLIMITED TAMRIEL - MORROWIND?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul gewoon je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat indien je Paypal gebruikt het emailadres dat je opgeeft dezelfde is als die van je account*

Binnen een paar seconden na de betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen en in je mailbox (vergeet niet je Spam te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN

Operating System:  Windows 7 64-bit or Windows 8.1 64-bit

Processor:  Quad Core 2.3GHz or equivalent processor

Memory:  4GB System RAM

Hard Disk Space: 85GB free HDD space

Video Card:  Direct X 11.0 compliant video card with 2GB of RAM (NVIDIA® GeForce® GTX 750 or AMD Radeon™ HD 7850)Processor: 1 GHz or higher

Memory (RAM): 1 GB (32-bit) or 2 GB (64-bit)

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.