StarCraft 2: Legacy of the Void PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

StarCraft 2: Legacy of the Void PC

29

verkocht!

StarCraft 2: Legacy of the Void PC

21,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

21,95

p/s

Aantal

€ 25,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 21,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving StarCraft 2: Legacy of the Void PC

StarCraft 2: Legacy of the Void PC

Aan alles komt een einde in StarCraft II: Legacy of the Void, het laatste deel in de epische sci-fi verhaallijn van de StarCarft II trilogie. Met Kerrigan en de Zerg Zwarm vermist en Jim Raynor die de door oorlog verwoeste Terran beschaving aan het opbouwen is, rust de hoop van het heelal op de Protoss en hun grooste levende helden: Artenis en Zeratus. Spelers zullen de krachtige Protos begeleiden in dit epische einde van de bekroonde RTS serie van Blizzard waarin het doel is om de drie soorten bijeen te krijgen in het ultieme gevecht om te overleven tegen een oud kwaad dat al het leven in het universum bedreigt. Met nieuwe eenheden en de introductie van nieuwe coöperatieve en multiplayer modes, is Legacy of the Void de ultieme strategie ervaring, en Starcart op zijn toppunt. STARCRAFT 2 LEGACY OF THE VOID – Battle.net is gewoon hier op livekaarte.nl voor de beste prijs beschikbaar.

Hoeveel kost STARCRAFT 2: LEGACY OF THE VOID – Battle.net?

De standaard prijs voor STARCRAFT 2: LEGACY OF THE VOID – Battle.net is afhankelijk van de winkel waar je hem koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste STARCRAFT 2: LEGACY OF THE VOID – Battle.net tot wat problemen kan leiden, doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes aanbieden.

Onze STARCRAFT 2: LEGACY OF THE VOID – Battle.net codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope STARCRAFT 2: LEGACY OF THE VOID – Battle.net codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn laag doordat we in bulk kopen waardoor we jou afgeprijsde STARCRAFT 2: LEGACY OF THE VOID – Battle.net codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes bij jou zullen werken. Als je nog wat vragen hebt of enige problemen met onze codes ervaart, vergeet dan niet dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze livechat voor al je vragen.

STARCRAFT 2: LEGACY OF THE VOID PC Battle.net gebruiken

Als een onafhankelijke ervaring geeft Legacy of the Void spelers de mogelijkheid om meteen in StarCraft II te duiken, ook als ze niet Wings of Liberty of Heart of the Swarm gespeeld hebben.

De nieuwe campagne zal het prachtige einde van één van de beste sci-fi verhalen ooit onthullen, dat het lot bepaalt van Jim Raynor, Kerrigan, Zeratul en meer.

Archon Mode zal een nieuwe, two-player cöoperatieve ervaring zijn waarin beide spelers controle hebben over één leger in multiplayer actie. Door het delen van de verantwoordelijkheid over het commanderen van troepen en het beheren van grondstoffen, kunnen spelers op hun eigen delen van de strijd focussen en ingewikkeldere strategieën uitvoeren.

Hoe koop ik STARCRAFT 2: LEGACY OF THE VOID – Battle.net?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat als je  Paypal gebruikt  je email dezelfde is als degene die je voor je account gebruikt*

Binnen een paar seconden na je betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen én ook meteen in je inbox (vergeet je Spam map niet te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN

Systeem Vereisten:

Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10

Processor: 2.6 GHz

Geheugen: 1.5 GB @ Windows XP / Vista / 2 GB @ 7 / 8

Graphics: 512 MB VRAM

HDD: 20 GB

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.