Sleeping Dogs: Definitive Edition PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Sleeping Dogs: Definitive Edition PC

73

verkocht!

Sleeping Dogs: Definitive Edition PC

10,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

10,95

p/s

Aantal

€ 12,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 10,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Sleeping Dogs: Definitive Edition PC

Sleeping Dogs: Definitive Edition PC

Bewerkt, herbouwd en geremastered  voor de nieuwe generatie.

The Definitive Edition van het door critici geprezen en bekroonde open-wereld actie-avontuur, bewerkt, herbouwd en geremastered voor de nieuwe generatie. Inclusief alle eerdere DLC en een schat aan technische en visuele verbeteringen! Alle 24 eerder beschikbare DLC uitbreidingen zijn in de game geïntegreerd, inclusief de verhaal-uitbreidende aflevering Year of the Snake en Nightmare in North Point dat als thema horror heeft.

Een levendige, neon stad met Hong Kong’s exotische locaties en drukke straten en markten verbergt één van de meest machtige en gevaarlijke criminele organisaties van de hele wereld; de welbekende Triads. Speel als Wei Shen – de zeer bedreven undercoveragent die de Triads van binnenuit neer wil halen. Je zult je waardigheid moeten bewijzen waarbij je je een weg omhoog vecht in de organisatie en deel moet nemen aan brute criminele activiteiten zonder dat men erachter komt wie je echt bent.

Vernietig je tegenstanders in brute hand-to-hand gevechten waarbij je een ongeëvenaard gevechtssyteem gebruikt. Domineer de drukke straten van Hong Kong in bloedstollende straatraces en vernietig het in explosieve schietactie. Sleeping Dogs: Hong Kong is het ultieme speelveld.

SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION is gewoon hier op livekaarten.nl beschikbaar voor de beste prijs.

Hoeveel kost SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION?

De standaardprijs voor SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION is afhankelijk van de winkel waar je hem van koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION tot wat problemen kan leiden doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes hebben.

Onze SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn zo laag doordat we in een  bulk kopen waardoor wij jou afgeprijsde SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes voor jou zullen werken. Als je toch nog enige vragen of problemen hebt met onze codes, vergeet dan niet dat je 24/7 met onze livechat contact op kunt nemen voor al je vragen.

Hoe koop je SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul gewoon je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat indien je Paypal gebruikt het emailadres dat je opgeeft dezelfde is als die van je account*

Binnen een paar seconden na de betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen en in je mailbox (vergeet niet je Spam te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN

OS: Windows Vista 64bit, Window 7 64bit, Windows 8 64bit (32bit O/S not supported)

Processor: Core i5-2300, Phenom II X4 940 or better.

Memory: 8 GB RAM.

Graphics: DirectX 10 or 11 compatible card, ATI Radeon 7750, NVIDIA GeForce GTX 560 or higher with 1GB graphics memory, Intel HD Graphics 4000 or higher.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.