Playstation Network Card 50 euro NL
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

Playstation Network Card 50 euro NL

1708

verkocht!

Playstation Network Card 50 euro NL

48,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

48,95

p/s

Aantal

48,95

New

+ € 0,00

Totaalprijs:

48,95

Het weergegeven ‘Let Op!’ bericht is mij duidelijk.

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Playstation Network Card 50 euro NL

Playstation Network Card 50 euro NL

Als je tegoed op je PlayStation account zet, dan kun je verschillende soorten content kopen in de Sony Entertainment Network Store of in de PlayStation Network Store. Je kan met de PlayStation Network Card 50 euro Nederland een leuk bedrag op je PlayStation account zetten. Let op: deze code werkt alleen in combinatie met Nederlandse accounts. Als je een Belgisch account hebt, dan kun je kiezen voor de PlayStation Network Card 50 euro België.

PlayStation Network Card 50 euro Nederland gebruiken

Tegoed op jouw account zetten heeft als groot voordeel dat je geen creditcard nodig hebt om te betalen voor aankopen. Hierdoor wordt content downloaden veel makkelijker! Je kan je tegoed inwisselen bij de PlayStation Network Store en de Sony Entertainment Network Store. Deze online shops bieden een ruim aanbod aan content zoals games, films, avatars en muziek. De content die je koopt is meteen beschikbaar op je eigen PS console, waardoor je er meteen gebruik van kan maken. Er zijn meerdere PlayStation Network Cards verkrijgbaar voor Nederlandse en Belgische accounts. Je hebt keuze uit meerdere kaarten die elk een ander tegoed bevatten en je kan ze gebruiken als je een PS3, PS4, PSP of PS Vita hebt. Je kan hierdoor zelf bepalen hoeveel tegoed je op je account zet. Deze PlayStation Cards zijn handig voor jezelf, maar je kan er ook een ander blij mee maken!

PlayStation Network Card 50 euro Nederland bestellen

Op Livekaarten.nl kun je terecht voor verschillende PlayStation Network Cards die voor Nederlandse accounts geschikt zijn. Naast de PlayStation Network Card 50 euro Nederland kun je ook kaarten bestellen met een tegoed van 20 euro, 100 euro, 150 euro en 200 euro. Je bestelt de kaart door de gegevens in te vullen en te betalen. Hierna ontvang je de code op je scherm en in je mailbox. Wissel deze code in op je eigen PlayStation console om direct je tegoed aan te vullen.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.