PlayStation Plus 365 dagen NL
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

PSN Plus 365 dagen NL

7552

verkocht!

PlayStation Plus 365 dagen NL

59,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

59,95

p/s

Aantal

€ 59,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PSN Plus 365 dagen NL

PSN Plus 365 dagen NL

LET OP: PlayStation inwisselcodes horen bij een LAND en kunnen alleen ingewisseld worden via de overeenkomstige accounts. Ben er zeker van dat je de juiste hebt geselecteerd in combinatie met je gaming account. Na de betaling is terugbetaling NIET mogelijk.

Begeef je weer in de online gaming actie met PlayStation 365 dagen.  Dit 365 dagen pakket is perfect voor de gamer die gepassioneerd is over seizoensgebonden gameplay. Vergeet niet dat het product alleen geldig is in Nederland.

Hoeveel kost PlayStation Plus 365 dagen (NL)?

De standaard prijs van elk  PlayStation Plus 365 dagen  is afhankelijk van de winkel waar je hem aanschaft.

Vergeet niet dat het proberen te vinden van de goedkoopste PlayStation Plus 365 dagen problemen kan veroorzaken omdat veel online verkopers gestolen of nep gold-abonnementen verkopen.

Onze  PlayStation Plus 365 dagen codes zijn 100% echt (check onze FAQs maar) en ze zijn een van de meest goedkope PlayStation Plus 365 dagen  abonnementen die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn laag doordat we in bulk kopen waardoor we de afgeprijsde PlayStation Plus 365  codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes bij jou zullen werken. Als je toch nog een vraagje hebt of een probleempje ervaart bij onze codes dan kun je altijd contact opnemen met onze 24/7  livechat voor al je vragen.

PlayStation Plus 365 dagen  NL Digitale Levering & Download

PlayStation heeft grote voordelen zoals gratis games voor zijn leden. Het is makkelijk om geld te besparen in de PlayStation Store doordat ze vaak kortingen voor online bestellingen hebben inclusief een grote selectie Blu-Ray titels die je alleen kunt downloaden. Deel zijn van PlayStation plus betekent dat je toegang krijgt tot vele apps zoals Netflix, Now TV en Amazon Instant Video.

Doordat we de code digitaal en direct naar je email sturen kun je je live code direct inwisselen.

Speel Online Met Je Vrienden

Met een PlayStation Plus lidmaatschap kun je online games samen met je vrienden  spelen. Hoewel multiplayer mogelijk is zonder een PlayStation Plus abonnement, is het abonnement wel vereist als je je met gamers van over de hele wereld op het Internet wil verbinden.

Door gebruik te maken van de in-game menu’s kun je vrienden toevoegen aan je vriendenlijst om te kijken welke games zij nu aan het spelen zijn zodat je wanneer je maar wil met ze kan spelen.

Gratis Games

PlayStation biedt elk jaar meer dan 60 games gratis aan om te downloaden aan iedereen die een PlayStation Plus abonnement heeft. De games worden aangeboden voor PlayStation Vita, PlayStation 3 en PlayStation 4 consoles en kunnen gedownload en gespeeld worden zolang het lidmaatschap actief blijft.

Waarom PlayStation Plus NL 365 dagen kopen?

Een PlayStation Plus 365 lidmaatschap is de volgende stap in je gameavontuur. Door toegang te hebben tot  online gameplay kun je werkelijk het meest uit je game collectie halen door de gamen  met je vrienden en avonturen met spelers over de hele wereld te beleven. Krijg toegang tot exclusieve downloadbare content voor je game en haal voordeel uit kortingen en gratis maandelijkse gameleveringen voor al je PlayStation systeem. Een PS Plus lidmaatschap is waar next-gen spelers next-gen games spelen.

PlayStation plus 365 dagen NL bestellen op livekaarten.nl

Het bestellen van PlayStation Plus 365 dagen NL is erg eenvoudig. Vul je gegevens in met de betaalmethode en je ontvang direct je 365 dagen code op je scherm. Daarbij sturen we je ook een email met een link naar de code.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.