Playstation Network card 60 Euro NL
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Playstation Network card 60 Euro NL

199

verkocht!

Playstation Network card 60 Euro NL

59,75

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

59,75

p/s

Aantal

€ 59,75

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Playstation Network card 60 Euro NL

Playstation Network card 60 Euro NL

 Met een tegoed op jouw Playstation account, kun je in de Playstation Store of Sony Entertainment Store een heleboel content aanschaffen. Met onze Playstation Network Card 60 euro Nederland, stort jij een bedrag van 60 euro op je Playstation account. Wees opgelet dat deze Playstation Network Card alleen geschikt is voor Nederlandse Playstation accounts. Heb je een Belgisch account, leveren wij de Playstation Network Cards BE

Playstation Network Card 60 euro Nederland gebruiken

Geen credit card? Geen probleem. Het is heel eenvoudig om een Playstation Network Card te kopen, en na de betaling is hij meteen te activeren. Het aanschaffen van content is een paar stappen verwijderd! Met jouw nieuw gestorte tegoed, kun jij in de Playstation Store content kopen. In deze online winkel vind jij een heleboel content. Niet alleen games en onderdelen voor je games, maar ook leuke films, muziek apps en avatars die jij op je profiel kunt zetten. Na jouw betaling, is jouw content meteen te downloaden. Start de download, of doe dit later – jij kunt kiezen. Ook heel handig als jij ruimte wilt maken op je Playstation, voor bijvoorbeeld andere content, kun je altijd even een andere download verwijderen. Op elk moment kun je deze opnieuw installeren in de Playstation Store.

 Playstation Network Card 60 euro Nederland kopen

Jij kunt op Livekaarten.nl een heleboel Playstation Network Cards bekijken. Onze kaarten zijn zowel geschikt voor Nederlandse, Belgische en Amerikaanse Playstation accounts. Kijk bij het afrekenen dus goed dat je wel de juiste kaart selecteert! Anders koop je de verkeerde, en kun je hem niet activeren. Wij verkopen ook de Playstation Network Card 40 euro en de Playstation Network Card 100 euro. Bekijk deze ook even. Een kaart uitgekozen? Dan koop je deze door de gegevens in te vullen, en een betaalmethode te kiezen. Betaal, waarna je de digitale code op je scherm en in je mailbox ontvangt.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.