Mass Effect 2 PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Mass Effect 2 PC

91

verkocht!

Mass Effect 2 PC

6,25

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

6,25

p/s

Aantal

€ 12,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 6,25

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Mass Effect 2 PC

Mass Effect 2 PC

Ben je klaar om alles kwijt te raken om de Melkweg te redden? Het moet wel, Commandant Shephard. Het is tijd om je beste bondgenoten te verzamelen en de vecht-elite uit de Melkweg te rekruteren om het verzet tegen de binnendringende Reapers voort te zetten. Dus zet jezelf maar schrap, want dit is een astronomische missie waarin opofferingen soms nodig zijn. Je  zult geconfronteerd worden met moeilijkere keuzes en nieuwe, dodelijkere vijanden. Bewapen jezelf en maak je klaar voor een onvergetelijk intergalactisch avontuur. MASS EFFECT 2 – ORIGIN – is gewoon hier op livekaarte.nl voor de beste prijs beschikbaar.

Hoeveel kost MASS EFFECT 2 – ORIGIN?

De standaard prijs voor MASS EFFECT 2 – ORIGIN is afhankelijk van de winkel waar je hem koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste MASS EFFECT 2 – ORIGIN tot wat problemen kan leiden, doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes aanbieden.

Onze MASS EFFECT 2 – ORIGIN codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope MASS EFFECT 2 – ORIGIN codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn laag doordat we in een bulk kopen waardoor we jou afgeprijsde MASS EFFECT 2 – ORIGIN codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes bij jou zullen werken. Als je nog wat vragen hebt of enige problemen met onze codes ervaart, vergeet dan niet dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze livechat voor al je vragen.

MASS EFFECT 2 – ORIGIN gebruiken

Divisie leden zijn slechts het topje van de ijsberg, Commandant, want je zult ook belast worden met problemen van intergalactische diplomatie. En de tijd gaat snel, dus ben niet bang om nieuwe snelle acties te gebruiken. Laat bijvoorbeeld gesprekken onderbreken, zelfs als ze het lot van je team kunnen veranderen… en die van het hele sterrenstelsel.

Vorm voorzichtig nieuwe bondgenootschappen. Je zult vechten met een paar van je meest betrouwbare teamleden, maar je zult ook de mogelijkheid krijgen om een nieuwe talent te rekruteren. Kies je nieuwe partners wel voorzichtig, want het lot van het sterrenstelsel rust op jouw schouders, Commandant.

Hoe koop ik MASS EFFECT 2 – ORIGIN?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat als je  Paypal gebruikt  je email dezelfde is als degene die je voor je account gebruikt*

Binnen een paar seconden na je betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen én ook meteen in je inbox (vergeet je Spam map niet te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN

Besturingssysteem: Windows XP SP3 / Windows Vista SP1 / Windows 7

Processor: 2.6+ GHz Cure 2 Duo Intel of gelijkwaardige AMD CPU

Geheugen: 2 GB RAM

Sound Card: 100% DirectX compatible sound card en driver

DirectX: DirectX Augustus 2008

Video card: ATI Radeon HD 2900 XT, NVIDIA GeForce 8800 GT of hoger aanbevolen

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.