Just Cause 2 PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Just Cause 2 PC

83

verkocht!

Just Cause 2 PC

8,25

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

8,25

p/s

Aantal

€ 10,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 8,25

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Just Cause 2 PC

Just Cause 2 PC

Ga mee op een free-roaming avontuur vol adrenaline. Jouw bevel als agent Rico Rodriguez is om je vriend en mentor te vermoorden die op het eiland paradijs van Panau verdwenen is. Daar moet je op het land, in de zee en in de lucht voor maximale chaos zorgen om de machtsbalans te verstoren. Creër en hijack je eigen high-speed stunts met de unieke ‘grapple en parachute’ combo en BASE  sprong. Met biljoenen vierkante meters aan ruig terrein en honderden wapens en voertuigen, tart Just Cause 2 de zwaartekracht en het geloof. JUST CAUSE 2 – STEAM is gewoon hier op livekaarten.nl voor de beste prijs beschikbaar.

Hoeveel kost JUST CAUSE 2  – STEAM?

De standaard prijs voor JUST CAUSE 2  – STEAM is afhankelijk van de winkel waar je hem koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste JUST CAUSE 2  – STEAM tot wat problemen kan leiden, doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes aanbieden.

Onze JUST CAUSE 2  – STEAM codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope JUST CAUSE 2  – STEAM codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn laag doordat we in een bulk kopen waardoor we jou afgeprijsde JUST CAUSE 2  – STEAM codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes bij jou zullen werken. Als je toch nog wat vragen hebt of enige problemen met onze codes ervaart, vergeet dan niet dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze livechat voor al je vragen.

JUST CAUSE 2 – STEAM gebruiken

 • UNIEKE VERTICALE GAMEPLAY – Adem wat frisse lucht in als nooit tevoren. Ervaar totale luchtvrijheid met de unieke parachute en dual grapple;
 • ONGELOFELIJKE ADRENALINE STUNTS – Vrije val, base sprong, autosurf, parasail, skydive, grapple, katapult, spring over voertuigen, hang aan helikopters en beklim gebouwen. Het onmogelijke is binnen je handbereik;
 • VERBETERDE DUAL GRAPPLE – Je beste tool is nu een wapen. Vuur twee kogels af met de grapple haak en maak hem vast aan vijanden, snelle voertuigen, hang ondersteboven aan gebouwen of maak je mid-air vast aan objecten. De mogelijkheden gaan zo ver als je verbeelding;
 • ONTDEK DE GEHEIMEN VAN PANAU – Verken het eilanden paradijs; van drukke steden tot afgesloten stranden en grote bergtoppen – meer dan een biljoen vierkante meter aan eigen speelruimte.
 • ERVAAR ECHTE VRIJHEID – Honderden doelen kunnen op allemaal verschillende manieren voltooid worden. Wanneer het tijd is om even rust te hebben van het Agency bedrijf, dan kan je lekker relaxen en genieten van alles wat Panau te bieden heeft;
 • GIGANTISCHE SELECTIE AAN VOERTUIGEN – ga de lucht in met een snelle dirt bike, race over de zee in een krachtboot of vuur rakketten af met een aanvalshelikopter – meer dan honderd land, zee en luchtvoertuigen zijn voor jou beschikbaar.

Hoe bestel ik JUST CAUSE 2  – STEAM?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat als je  Paypal gebruikt en je email dezelfde is als degene die je voor je account gebruikt*

Binnen een paar seconden na je betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen én ook meteen in je inbox (vergeet je Spam map niet te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN

OS: Microsoft Windows Vista SP1 or Windows 7

Processor: Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz of AMD Phenom X3 2.4GHz of gelijkwaardige

Geheugen: 3GB systeem Geheugen

Hard Drive:

Graphics: DX10 compatible graphics card met 512 MB aan geheugen

(Nvidia GeForce GTS 250 series/ ATI Radeon HD 5750 series)

Sound: 100% DirectX 10 compatible Dolby Digital 5.1 sound kaart

DirectX®: Microsoft DirectX 10.1     

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.