Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Hearts of Iron IV is een strategie videogame die door Paradox Development Studios ontwikkeld is en door Paradox Interactive is uitgegeven.

Dit is de vierde game in de Hearts of Iron strategie serie. Elke game in de serie focust zich op de Tweede Wereldoorlog. De oorlog is begonnen; zal jij je natie naar een glorieuze overwinning leiden of word je het slachtoffer van de oorlog?

Je zult de optie hebben om te kiezen over welke natie je controle wilt, of het nou een kleine of een grote en machtige natie is. De game is helemaal afgemaakt met zowel politieke als diplomatieke systemen. Maak je klaar om wapens, tanks, vliegtuigen en schepen uit de Tweede wereldoorlog te commanderen.

De game bevat een cross-platform multiplayer. Online gevechten kunnen zowel competitieve als coöperatieve multiplayer zijn, waarbij je met meer dan 32 spelers tegelijk kunt spelen.  

Een volledige overwinning is niet alleen de overwinning op het land, in de zee en in de lucht. Je moet ook de harten van de inwoners veroveren om de natie volledig in te kunnen nemen. HEARTS OF IRON IV – STEAM is gewoon hier op livekaarten.nl voor de beste prijs beschikbaar.

Hoeveel kost HEARTS OF IRON IV – STEAM?

De standaard prijs voor HEARTS OF IRON IV – STEAM is afhankelijk van de winkel waar je hem koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste HEARTS OF IRON IV – STEAM tot wat problemen kan leiden, doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes aanbieden.

Onze HEARTS OF IRON IV – STEAM codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope HEARTS OF IRON IV – STEAM codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn laag doordat we in een bulk kopen waardoor we jou afgeprijsde HEARTS OF IRON IV – STEAM codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes bij jou zullen werken. Als je toch nog wat vragen hebt of enige problemen met onze codes ervaart, vergeet dan niet dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze livechat voor al je vragen.

HEARTS OF IRON IV – STEAM gebruiken

 • Speels als elke natie –als een land bijvoorbeeld in 1936 of 1939 bestond, kan jij het spelen. Als het een grote speler natie is, dan krijgen ze zelfs een unieke progressie boom.
 • Complexe gameplay – HoI4 zet de traditie van complexe en diepe Paradox grote strategie games voort. Slecht een paar andere ontwikkelaars geven je zoveel controle over alle aspecten van het bestuur van een natie
 • Onverwachte scenario’s – Hearts of Iron 4 kan een generator van interessante en speciale geschiedenis scenario’s zijn, waar vele dingen niet op dezelfde manier gaan als in de geschiedenisboeken.
 • Speel alvast verder! – je kunt geen superieure logistiek maken zonder een vast plan voor langer termijn. Vooral bij een industrie die veelvoorkomende productieveranderingen niet aankan.

Hoe bestel ik HEARTS OF IRON IV – STEAM?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat als je  Paypal gebruikt en je email dezelfde is als degene die je voor je account gebruikt*

Binnen een paar seconden na je betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen én ook meteen in je inbox (vergeet je Spam map niet te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN       

OS: Windows 7 (64 bits), 8

CPU: Intel i3 2100 3.1 Ghz, AMD Phenom II X4 850 3.3 Ghz

RAM: 4 GB

HDD: 2 GB

GPU: Nvidia GTX 560TI, AMD HD 6850

DirectX: 9

 

Zo werkt het

Hoe koop ik Hearts of Iron IV (Colonel Edition) PC?

Het kopen van Hearts of Iron IV (Colonel Edition) PC van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Hearts of Iron IV (Colonel Edition) PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 9,25 P/S
  product-image
  edition-image

  Hearts of Iron IV: Waking the Tiger PC DLC!

  Personal Offers