Grand Theft Auto V Xbox One
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Grand Theft Auto V Xbox One

36

verkocht!

Grand Theft Auto V Xbox One

35,50

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

35,50

p/s

Aantal

€ 35,50

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Grand Theft Auto V Xbox One

Grand Theft Auto V Xbox One

Als je een XBOX ONE hebt, dan is Grand Theft Auto V absoluut een must om aan je collectie toe te voegen. Doe het nu!

Livekaarten.nl is er om dromen realiteit te maken!

Wat is Grand Theft Auto V – Xbox One?

De door critici toegejuichte open wereld van Rockstar Games komt met een nieuwe generatie. Neem een kijkje in het leven van drie erg verschillende criminelen; Michael, Franklin en Trevor. Zij riskeren alles in een serie aan uitdagende en gevaarlijke heists waardoor ze voor de rest van hun leven in de gevangenis kunnen zitten. Verken de prachtige wereld van Los Santos en Blaine County in de ultieme Grand Theft auto V ervaring, die een aantal technische upgrades en verbeteringen bevat voor nieuwe én terugkerende spelers.

Naast toegenomen draw afstanden en een hogere resolutie kunnen spelers nu ook een aantal toevoegingen en verbeteringen verwachten. Grand Theft Auto V wordt ook geleverd met Grand Theft Auto Online, het dynamische en altijd veranderende Grand Theft Auto universum waarbij je met maximaal 30(!) spelers online op de Xbox kunt spelen. Alle bestaande gameplay upgrades en door Rockstar gecreëerde content die vanaf de uitgave van Grand Theft Auto online is uitgebracht is nu ook beschikbaar voor de Xbox One, waarvan nog meer zal komen.

Grand Theft Auto V op XB1 zal de kracht van de Xbox One volledig benutten met lineaire grafische en technische verbetering die een prachtig nieuw niveau van detail leveren. Verhoogde draw afstanden, fijnere textuur details, drukker verkeer en verbeterde resolutie blazen allemaal nieuw leven in de steden, dropen, woestijnen en oceanen van Rockstar North’s  episch vernieuwde Southern California.

Schakel tussen de onderling verbonden levens van Trevor, Michael en Franklin als ze aan hun reeks heists door Los Santos en Blaine County beginnen in de grootste, diepste en rijkste openwereld ervaring ooit, dankzij gamewereld verbeteringen met nieuwe dieren in het wild, bijgewerkt weer en schade effecten en een scala aan nieuwe details om te ontdekken.

De new generation updates gelden ook voor Grand Theft Auto Online, een steeds-veranderend Grand Theft Auto universum. Stijg in de criminele ranken door samen te werken om opdrachten te voltooien voor cash, aankoop van eigendommen, voertuigen en karakter upgrades. Vecht in traditionele competitive modes of creëer je eigen content om te spelen en te delen met de Grand Theft Auto gemeenschap.

Alle nieuwe content en gameplay die na de uitgave van Grand Theft Online zijn uitgebracht zullen ook beschikbaar zijn voor de Xbox One. Dit bevat bijvoorbeeld een uitgebreid scala een nieuwe banen, een arsenaal aan wapens, scores van nieuwe voertuigen, nieuwe eigenschappen, speler aanpassingen en nog veel meer.

 • Ervaar de wereld van Grand Theft Auto V als nooit tevoren met de kracht van Xbox One.
 • Verken de Stad van Los Santos, het platteland en zelfs de oceaan.
 • Ervaar een epische singleplayer waarbij je in de schoenen van 3 zeer verschillende personages stapt.
 • Sluit je aan bij je vrienden in GTA online en zie wat voor kattenkwaad je uit kunt halen.
 • Speel golf, tennis, ga naar de film of bel iemand om te chillen.

Grand Theft Auto V XBOX ONE kopen

Als je Grand Theft Auto V Xbox One wilt kopen, dan hoef je alleen maar je gegevens in te vullen en een betaalmethode te selecteren. Direct na de betaling zal de code zowel op je scherm als in je mailbox verschijnen.

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.