Final fantasy XIV 180 Day Prepaid
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Final fantasy XIV 180 Day Prepaid

38

verkocht!

Final fantasy XIV 180 Day Prepaid

58,49

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

58,49

p/s

Aantal

€ 56,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 58,49

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Final fantasy XIV 180 Day Prepaid

Final fantasy XIV 180 Day Prepaid

Als je abonnment voor Final Fantasy XIV verlopen is, en je graag nog verder wilt spelen dan is de Final Fantasy 180 Day prepaid kaart zeker iets voor jou. Met deze prepaid kaart krijg je weer een tegoed van 180 dagen speeltijd. De kaart is o.a. geschikt voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn voor de PC. Het spel is niet inbegrepen bij de prepaid kaart.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Het spel A Realm Reborn is een van de nieuwste games binnen de MMORPG reeks Final Fantasy XIV. Het spel speelt zich af in Eorzea, dat bekend staat om de vele kristallen die verspreid zijn over het land. Het buurland, keizzerrijk Garlean bouwt een groot leger op om Eorzea te veroveren, en zo de kristallen in handen te krijgen. Om hierin te slagen, wil de commandant van het leger de maan op het land laten storten. Wanneer de inwoners van Eorzea achter deze plannen komen, roepen ze tevergeefs de hulp van de goden in. De eeuwenoude Bahamut komt uit de maan en terroriseer het land Eorzea. Een magiër stuurt vier helden in een rift, waar ze wachten tot de strijd gaat beginnen. Jij probeert met één van deze helden de planeet te redden.

Final Fantasy XIV 180 Day Prepaid bestellen

Op Livekaarten.nl kun je naast de Final Fantasy Prepaid kaart 240 dagen ook het spel Final Fantasy XIV: A realm Reborn kopen. Het bestellen is erg eenvoudig. Naast de productafbeelding vul je jouw gegevens in en selecteer je de gewenste betaalmethode. Binnen enkele minuten na de betaling zal er een code op je scherm verschijnen, die ook naar je mail wordt toegestuurd. Op de website van Final Fantasy kun je deze code inwisselen om je abonnement van start te laten gaan. Je kunt meteen beginnen met gamen!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.