FIFA 17 PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

FIFA 17 PC

94

verkocht!

FIFA 17 PC

19,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

19,95

p/s

Aantal

€ 19,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving FIFA 17 PC

FIFA 17 PC

Word het beste team van de Champions-League in FIFA 17! Dit spel, maar ook nog vele andere kan je heel gemakkelijk op livekaarten.nl kopen. Door ons eenvoudige 3-stappen bestelsysteem heb je in no time je game aangeschaft. Na de betaling ontvang je direct jouw game in de vorm van een code. Je kunt duss meteen beginnen aan dit fantastische spel! Neem ook eens een kijkje in ons grote assortiment aan PC games.

Over FIFA 17

Heers op elk moment. Door de nieuwe Frostbite engine heb jij constant de controle. Ga als speler mee naar nieuwe voetbalwerelden en maak kennis met bekende personages. Door het volledige nieuwe systeem worden er voortdurend ruimtelijk analyses gemaakt en zijn er meer activiteiten mogelijk wanneer je de bal niet meer hebt; de manier waarop spelers bewegen en reageren ook compleet veranderd. Daarbij kun je ook het leven van de speler buiten het veld zien. In de gloednieuwe Story Mode: ‘The Journey’ ben je Alex Hunt, rijzende ster in de Premier League. Zijn carrière hangt af van jouw prestaties op het veld, maar ook de beslissingen die je erbuiten neemt.

Hoe koop je FIFA 17?

Het bestellen van FIFA 17 is erg eenvoudig.  Vul simpelweg je gegevens in, kies de gewenste betaalmethode en voltooi de betaling. De gamecode zal nu direct op je scherm verschijnen en binnen enkele seconden ook in je inbox. Simpel, of niet soms?  Als je je game wilt downloaden dan ga je naar www.origin.com/nl-nl/account en meld je je aan. Selecteer vervolgens ‘productcode inwisselen’ in het menu en voer je productcode in. Klik op volgend en start de Origin-client. Nu kun je je game downloaden.  Vind je oorlogsgames toch wat leuker? Misschien is Battlefield 1 dan wel iets voor jou! In deze fantastische game ga je terug in de tijd, naar de Eerste Wereldoorlog.

Andere bekeken ook:

FIFA 18 PC

€ 59,99

€ 42,15

Bestellen
FIFA 18 Xbox One

€ 69,99

€ 51,95

Bestellen

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.