Pre-order: Destiny 2 PC (24/10)
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

Pre-order: Destiny 2 PC (24/10)

100

verkocht!

Pre-order: Destiny 2 PC (24/10)

46,95

p/s

€ 59,99

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

46,95

p/s

€ 59,99

Aantal

€ 46,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 46,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Koop nu en ontvang over

Omschrijving Pre-order: Destiny 2 PC (24/10)

Pre-order: Destiny 2 PC (24/10)

Van de makers van de geprezen hit game Destiny, komt nu het langverwachte volgende deel; een actie shooter die je meeneemt op een episch avontuur dat zich in het hele zonnestelsel afspeelt.

De laatste veilige stad van de mensheid is gevallen onder de overwelvende invasie kracht, die door Ghaul, de machtige commandant van het brute Red Legion, geleid wordt. Hij heeft de kracht van de Guardians van de stad ontnomen en dwong de overleveraars te vluchten. Je zult je in mysterieuze, nog nooit ontdekte wereld van ons zonnestelsel begeven om een arsenaal aan wapens en verwoestende nieuwe gerechtvaardigdheden te ontdekken.  Om the Red Legion te verslaan en Ghaul te confronteren, moet je de helden, die over het hele land verspreid zijn, bijeenbrengen, om samen te staan en terug te vechten om ons thuis te heroveren.

Een minimum van 68 GB aan beschikbare hard drive opslagruimte is sinds September 2017 vereist. Opslag vereisten kunnen groter worden. Ga na September 2017 naar www.destinythegame.com/size-requirements zodat je de huidige vereisten kunt zien voordat je de game koopt. Het kan extra opslag vereisen voor de set-up, features en updates, inclusief verplichte in-game updates die je moet downloaden om verder te kunnen gamen. Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor de kosten van breedband internet, dat vereist is. Er kunne extra kosten zijn voor online content en features.

Belangrijke elementen en functionaliteiten kunnen een abonnement voor een bepaald platform vereisen, die apart verkocht worden. Ga naar www.destinythegame.com. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

DESTINY 2 is gewoon hier op livekaarten.nl beschikbaar voor de beste prijs.

Hoeveel kost DESTINY 2?

De standaardprijs voor DESTINY 2 is afhankelijk van de winkel waar je hem van koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste DESTINY 2 tot wat problemen kan leiden doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes hebben.

Onze DESTINY 2 codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope DESTINY 2 codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn zo laag doordat we in een  bulk kopen waardoor wij jou afgeprijsde DESTINY 2 codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes voor jou zullen werken. Als je toch nog enige vragen of problemen hebt met onze codes, vergeet dan niet dat je 24/7 met onze livechat contact op kunt nemen voor al je vragen.

Hoe koop je DESTINY 2?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul gewoon je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat indien je Paypal gebruikt het emailadres dat je opgeeft dezelfde is als die van je account*

Binnen een paar seconden na de betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen en in je mailbox (vergeet niet je Spam te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN

4K Resolution Support (3820x2160)

Uncapped framerate

Full mouse and keyboard support with custom key mapping

Text chat

Adjustable Field of View

Detailed PC settings screen

21:9 monitor support

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.