Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Company of Heroes 2 geeft je toegang tot twee multiplayer legers van het Oostfront: het Rode Leger (SOV) en het Wehrmacht Ostheer (GER). Ook bevat het een spannende single-player campaign die je de kans geeft om vertrouwd te raken met de serie kern leerstellingen. Stap in de schoenen van Sovjet-commandant van het Rode Leger, verschanst in een brute frontline oorlog om Moeder Rusland te bevrijden van de vijandelijke indringers! Pas je tactiek aan en houd rekening met brute weersomstandigheden en oefen de macht van het Sovjetrijk uit terwijl je je een weg baant naar Berlijn.

AWARD WINNING FRANCHISE                                                

Het vervolg op het strategiespel met de hoogste ranking ooit keert terug met een innovatieve oorlogvoering ervaring die het genre Strategie zal herdefiniëren.

ESSENCE ENGINE 3.0

Cutting-edge technologie die de grafische kwaliteit en de nauwkeurigheid van dodelijke bestrijdingen verbetert met het ongekende TrueSight ™ systeem, het dynamische weer van de  ultra realistische ColdTech ™ dat de strategische oorlogvoering voor altijd zal veranderen en een verbeterede vernietiging van de omgeving.

TACTISCHE OORLOGVOERING

Ontwikkel en gebruik je nieuwe Commandant Vaardigheden en ervaar van moment tot moment de brutaliteit van frontline oorlogvoering van dichtbij via het nieuwe Dynamic Battle Tactics.

INTENSE ONLINE GEVECHTEN

Bevat de grote competitieve en coöperatieve multiplayer die fans al verwachten van deze hoge kwaliteit en veelgeprezen franchise.

SYSTEEM VEREISTEN

Minimaal:

Geheugen: 2GB RAM

Processor: 2Ghz Intel Core2 Duo of gelijkwaardige

Graphics: 512MB Direct3D 10 capable video card (GeForce 8800 GT of Radeon HD 2900XT)

OS: 32bit Vista

Hard Drive: 30GB beschikbare Hard disc space

Hoe bestel ik Company of Heroes 2?

Het bestellen van Company of Heroes 2 hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden. Binnen enkele minuten zul je je gewenste game in huis hebben. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen, een betaalmethode selecteren en de betaling voltooien. Zo simpel is het! De code zal direct op je scherm verschijnen en binnen enkele minuten wordt hij ook naar je mailadres gestuurd zodat je een kopie hebt.

Aanbevolen :

Geheugen: 4GB RAM

Processor: 3Ghz Intel i5 quad core of gelijkwaardige

Graphics: 1024 MB Direct3D 11 capable video card (GeForce GTX 470 of Radeon HD 5850)

OS: 64bit Windows 7 of hoger

Hard Drive: 30GB beschikbare Hard disc space

Zo werkt het

Hoe koop ik Company Of Heroes 2 PC?

Het kopen van Company Of Heroes 2 PC van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Company Of Heroes 2 PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 4,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Company Of Heroes 2 - Victory at Stalingrad PC DLC!

  Personal Offers

 • € 6,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Company of Heroes 2: Case Blue Mission Pack PC DLC!

  Personal Offers

  Let op: DIT IS EEN DOWNLOADBARE PACK OF DLC, ORGINELE GAME IS NODIG OM DEZE UITBREIDING TE SPELEN

  Platform: Steam

  Regio: WORLDWIDE

  Language: Multi-language

  We hebben een van de meest goedkope COMPANY OF HEROES 2: CASE BLUE MISSION PACK FOR PC DLC codes op de markt. Onze prijzen zijn zo laag omdat we de digitale codes in bulk kopen voor een verlaagd tarief dat we vervolgens doorgeven aan jullie, onze klanten. Naast het feit dat we zo goedkoop zijn, kun je er ook zeker van zijn dat onze codes 100% legaal zijn aangezien ze gekocht zijn van officiële leveranciers.

  Zodra je hem hebt aangeschaft zullen we jou de COMPANY OF HEROES 2: CASE BLUE MISSION PACK FOR PC DLC digitale code direct en rechtstreeks sturen naar het door jou opgegeven emailadres.

  Onze Live Chat (24/7) en uitstekende klantenservice zijn altijd beschikbaar indien je nog enige vragen of problemen hebt met onze COMPANY OF HEROES 2: CASE BLUE MISSION PACK FOR PC DLC code.

  Ons simpele 3-stappen bestelsysteem bevat geen irritante formulieren of enquêtes die je hoeft in de vullen. Slechts je email adres en een geldige betaalmethode is nodig, wat het kopen van COMPANY OF HEROES 2: CASE BLUE MISSION PACK FOR PC DLC voor PLATFORM van livekaarten.nl zo snel en simpel maakt.

   

 • € 9,49 P/S
  product-image
  edition-image

  Company of Heroes 2: The Western Front Armies - Oberkommando West PC DLC!

  Personal Offers

  Let op: DIT IS EEN DOWNLOADBARE PACK OF DLC, ORGINELE GAME IS NODIG OM DEZE UITBREIDING TE SPELEN

  Taal: Multi-Language

  Platform: Steam

  Regio: WORLDWIDE

  We hebben een van de meest goedkope COMPANY OF HEROES 2: THE WESTERN FRONT ARMIES - OBERKOMMANDO WEST PC DLC codes op de markt. Onze prijzen zijn zo laag omdat we de digitale codes in bulk kopen voor een verlaagd tarief dat we vervolgens doorgeven aan jullie, onze klanten. Naast het feit dat we zo goedkoop zijn, kun je er ook zeker van zijn dat onze codes 100% legaal zijn aangezien ze gekocht zijn van officiële leveranciers.

  Zodra je hem hebt aangeschaft zullen we jou de COMPANY OF HEROES 2: THE WESTERN FRONT ARMIES - OBERKOMMANDO WEST PC DLC digitale code direct en rechtstreeks sturen naar het door jou opgegeven emailadres.

  Onze Live Chat (24/7) en uitstekende klantenservice zijn altijd beschikbaar indien je nog enige vragen of problemen hebt met onze COMPANY OF HEROES 2: THE WESTERN FRONT ARMIES - OBERKOMMANDO WEST PC DLC code.

  Ons simpele 3-stappen bestelsysteem bevat geen irritante formulieren of enquêtes die je hoeft in de vullen. Slechts je email adres en een geldige betaalmethode is nodig, wat het kopen van COMPANY OF HEROES 2: THE WESTERN FRONT ARMIES - OBERKOMMANDO WEST PC DLC voor PLATFORM van livekaarten.nl zo snel en simpel maakt.

   

 • € 7,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Company of Heroes 2: The Western Front Armies - US Forces PC DLC!

  Personal Offers