Civilization: Beyond Earth PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Civilization: Beyond Earth PC

53

verkocht!

Civilization: Beyond Earth PC

8,49

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

8,49

p/s

Aantal

€ 12,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 8,49

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Civilization: Beyond Earth PC

Civilization: Beyond Earth PC

Zoek je nog een leuk spel voor op de PC? Dan zou je eens verder moet lezen… Wij verkopen de PC Digital Game Code voor Civilization: Beyond Earth, waarmee jij digitaal je game kunt kopen, downloaden en meteen kunt gaan spelen! In deze game moet je een nieuwe thuis weg van de aarde zoeken en daar een beschaving op bouwen. Als je dit spel hier koopt, is het niet meer nodig om naar de winkel te gaan en ben je er zeker van dat je de game hebt op de dag dat het uitkomt. Dit is de allersnelste en daarbij een zeer veilige manier om je nieuwe game in huis te halen!

Over Civilization: Beyond Earth

Civilization: Beyond Earth is een nieuwe sciencefiction-toevoeging aan de bekroonde Civilization franchise en het speelt zich af in de toekomst. Wereldwijde gebeurtenissen hebben voor een onzekere toekomst voor de mensheid gezorgd. De machtigste landen concentreren zich hierdoor op ruimtereizen om een nieuwe start voor de mensheid te maken. Jij maakt deel uit van de expeditie die als taak heeft een thuis te vinden buiten de aarde. Leid je mensen naar een nieuwe wereld en sticht een nieuwe beschaving in de ruimte. Ontdek en koloniseer de vreemde planeet, onderzoek nieuwe technologieën, bouw wonderen, vorm een machtig leger en nog veel meer is mogelijk.

Hoe koop je Civilization: Beyond Earth voor de PC?

Je hebt binnen enkele minuten de game Civilization: Beyond Earth, of een van de andere beschikbare PC Digital Game Codes aangeschaft. Als je je game wilt kopen hoef je alleen maar je gegevens in te vullen en de betaling te voltooien. Het is aan jou de keuze op welke manier je deze betaling doet! Je zult de digitale code direct op je scherm te zien krijgen en in je mailbox ontvangen. Activeer de code om de download van je game te starten.  Lijkt je dit een leuk spel? Dan is Civilization V of de uitbreiding van Cities: Skyline - Snowfall ook misschien wel iets voor jou!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.