Call of Duty: Ghosts PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Call of Duty: Ghosts PC

65

verkocht!

Call of Duty: Ghosts PC

9,49

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

9,49

p/s

Aantal

€ 12,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 9,49

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Call of Duty: Ghosts PC

Call of Duty: Ghosts PC

Call of Duty: Ghosts is een buitengewone stap voorwaarts in een van de grootste entertainment franchise aller tijde. Dit nieuwe hoofdstuk in de Call of Duty franchise bevat een nieuwe dynamiek waarin spelers aan de andere kant staan van een kreupele natie, waarbij je niet voor vrijheid of gelijkheid vecht, maar simpelweg om te overleven.

De nieuwe Call of Duty-ervaring wordt gevormd door de nieuwe next-gen engine van deze franchise die prachtige levels levert van onderdompeling en prestaties, terwijl het ook nog de snelheid en vloeibaarheid behoudt van 60 frames-per-seconde bij alle platforms.

Single Player Campaign

Tien jaar na een verwoestende massa gebeurtenis zijn de grenzen van Amerika en zijn evenwicht van de wereldmacht voorgoed veranderd. Wat over is van de Special Operations force van deze natie is een mysterieuze groep die alleen bekend staat als “Ghosts”. Zij leiden het gevecht tegen een nieuwe en technologisch superieure wereldmacht.

Een nieuw Call of Duty Universum: Voor de eerste keer in de geschiedenis van de franchise zullen spelers de rol van de underdog aannemen in Call of Dut: Ghosts; in de minderheid en kansloos moeten spelers vechten om hun gevallen natie terug te krijgen in een intens en persoonlijk verhaal. Gamers zullen een geheel nieuwe cast van personages leren kennen en locaties bezoeken in een wereld die nog nooit eerder is voorgekomen in de hele Call of Duty ® franchise.

Multiplayer

In Call of Duty: Ghosts maak je niet alleen een klasse, voor de eerste keer in de franchise maak jeeen soldaat. In het nieuwe Create-A-Soldier systeem kunnen spelers het fysieke uiterlijk van hun soldaat veranderen door het hoofd, lichaamstype, head-gear en uitrusting te kiezen, en voor de eerst keer in een Call of Duty ® game kan je als speler ook het geslacht kiezen. Met meer dan 20,000 mogelijke combinaties is dit het meest flexibele personage aanpassysteem in de hele Call of Duty geschiedenis.

Nieuwe dynamische mappen zijn de evolutie van de multiplayer. Ze bevatten interactieve elementen en door spelers geactiveerde gebeurtenissen die de omgeving veranderen terwijl het gevecht verder gaat. Het gehele landschap kan verschuift worden en spelers dwingen om hun tactiek en strategie te veranderen.

Call of Duty: Ghosts introduceert nieuwe tactische speler bewegingen. Het nieuwe contextuele lean-systeem laat spelers nu leanen rondom obstakels zonder dat het knop-combinaties toevoegt of je je schuilplaats hoeft te verlaten. Het nieuwe mantling systeem maakt het mogelijk om vloeiende bewegingen over objecten te maken waarbij je je momentum behoudt. De “knee slide” zorgt voor een natuurlijke overgang van sprinten naar liggen.

Call of Duty: Ghosts levert meer dan 20 NIEUWE Kill Streaks zoals Juggernaut Maniac, the Help Scout, the Vulture en de ODIN Strike. Spelers kunnen zelfs hun waakhond Riley meenemen uit de singleplayer campaign om hen te helpen en vijanden aan te vallen. Ook zijn er meer dan 30 NIEUWE wapens, inclusief een gloednieuwe wapen klasse: Marksman Rifles.

Hoe bestel je Call of Duty: Ghosts?

Het bestellen van Call of Duty: Ghosts hebben we zo simpel mogelijk gehouden. Binnen enkele minuten zal je je gewenste game in huis hebben. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je gegevens invullen, een betaalmethode kiezen en de betaling voltooien. Zo simpel is het! De code verschijnt hierna direct op je scherm en binnen enkele seconden ook in je mailbox zodat je een kopie hebt.

SYSTEEM VEREISTEN

MINIMAAL

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ of beter

RAM: 6 GB RAM

HDD      : 40 GB HD ruimte

Video: NVIDIA® GeForce™ GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 of beter

AANBEVOLEN

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

CPU: Intel® Core™ i5 – 680 @ 3.6GHz

RAM: 8 GB RAM

HDD      : 40 GB HD ruimte

Video: NVIDIA® GeForce™ GTX 760 @ 4GB

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.