Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Taal: Multilanguage

Platform: Steam

Regio: WORLDWIDE

Call of Duty: Ghosts is een buitengewone stap voorwaarts in een van de grootste entertainment franchise aller tijde. Dit nieuwe hoofdstuk in de Call of Duty franchise bevat een nieuwe dynamiek waarin spelers aan de andere kant staan van een kreupele natie, waarbij je niet voor vrijheid of gelijkheid vecht, maar simpelweg om te overleven.

De nieuwe Call of Duty-ervaring wordt gevormd door de nieuwe next-gen engine van deze franchise die prachtige levels levert van onderdompeling en prestaties, terwijl het ook nog de snelheid en vloeibaarheid behoudt van 60 frames-per-seconde bij alle platforms.

Single Player Campaign

Tien jaar na een verwoestende massa gebeurtenis zijn de grenzen van Amerika en zijn evenwicht van de wereldmacht voorgoed veranderd. Wat over is van de Special Operations force van deze natie is een mysterieuze groep die alleen bekend staat als “Ghosts”. Zij leiden het gevecht tegen een nieuwe en technologisch superieure wereldmacht.

Een nieuw Call of Duty Universum: Voor de eerste keer in de geschiedenis van de franchise zullen spelers de rol van de underdog aannemen in Call of Dut: Ghosts; in de minderheid en kansloos moeten spelers vechten om hun gevallen natie terug te krijgen in een intens en persoonlijk verhaal. Gamers zullen een geheel nieuwe cast van personages leren kennen en locaties bezoeken in een wereld die nog nooit eerder is voorgekomen in de hele Call of Duty ® franchise.

Multiplayer

In Call of Duty: Ghosts maak je niet alleen een klasse, voor de eerste keer in de franchise maak jeeen soldaat. In het nieuwe Create-A-Soldier systeem kunnen spelers het fysieke uiterlijk van hun soldaat veranderen door het hoofd, lichaamstype, head-gear en uitrusting te kiezen, en voor de eerst keer in een Call of Duty ® game kan je als speler ook het geslacht kiezen. Met meer dan 20,000 mogelijke combinaties is dit het meest flexibele personage aanpassysteem in de hele Call of Duty geschiedenis.

Nieuwe dynamische mappen zijn de evolutie van de multiplayer. Ze bevatten interactieve elementen en door spelers geactiveerde gebeurtenissen die de omgeving veranderen terwijl het gevecht verder gaat. Het gehele landschap kan verschuift worden en spelers dwingen om hun tactiek en strategie te veranderen.

Call of Duty: Ghosts introduceert nieuwe tactische speler bewegingen. Het nieuwe contextuele lean-systeem laat spelers nu leanen rondom obstakels zonder dat het knop-combinaties toevoegt of je je schuilplaats hoeft te verlaten. Het nieuwe mantling systeem maakt het mogelijk om vloeiende bewegingen over objecten te maken waarbij je je momentum behoudt. De “knee slide” zorgt voor een natuurlijke overgang van sprinten naar liggen.

Call of Duty: Ghosts levert meer dan 20 NIEUWE Kill Streaks zoals Juggernaut Maniac, the Help Scout, the Vulture en de ODIN Strike. Spelers kunnen zelfs hun waakhond Riley meenemen uit de singleplayer campaign om hen te helpen en vijanden aan te vallen. Ook zijn er meer dan 30 NIEUWE wapens, inclusief een gloednieuwe wapen klasse: Marksman Rifles.

Hoe bestel je Call of Duty: Ghosts?

Het bestellen van Call of Duty: Ghosts hebben we zo simpel mogelijk gehouden. Binnen enkele minuten zal je je gewenste game in huis hebben. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je gegevens invullen, een betaalmethode kiezen en de betaling voltooien. Zo simpel is het! De code verschijnt hierna direct op je scherm en binnen enkele seconden ook in je mailbox zodat je een kopie hebt.

Systeem Vereisten

Minimale CALL OF DUTY: GHOSTS systeem vereisten voor de PC.

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

Processor: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz

Memory: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870

DirectX?: 11.0 Compatible video card or equivalent

Hard Drive: 40 GB

Zo werkt het

Hoe koop ik Call of Duty: Ghosts PC?

Het kopen van Call of Duty: Ghosts voor PC van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Call of Duty: Ghosts voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • product-image

  Xbox Live Gold 3 maanden

  € 16,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 12 Maanden

  € 46,49