Batman: Arkham Origins PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Batman: Arkham Origins PC

91

verkocht!

Batman: Arkham Origins PC

3,25

Prijs per stuk

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

3,25

Aantal

€ 6,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 3,25

Graag je aandacht:

Transacties met Bitcoin hebben een levertijd van ongeveer 1 uur. Wanneer de betaling is bevestigd, versturen we de code.

Graag je aandacht:

Wij accepteren alléén Credit Cards uit Nederland en België.

In sommige gevallen wordt de bestelling handmatig gecontroleerd. Dit kan enkele minuten duren.

Graag je aandacht:

Wij accepteren alléén Credit Cards uit Nederland en België.

In sommige gevallen wordt de bestelling handmatig gecontroleerd. Dit kan enkele minuten duren.

Graag je aandacht:

Wij accepteren alléén Credit Cards uit Nederland en België.

In sommige gevallen wordt de bestelling handmatig gecontroleerd. Dit kan enkele minuten duren.

Batman: Arkham Origins PC

Batman: Arkham Origins is het volgende deel van de blockbuster Batman: Arkham videogame fanchise. De game is ontwikkeld door WB Games Montréal en bevat een uitgebreide Gotham City en introduceert een originele prequel verhaallijn dat zich meerdere jaren vóór de gebeurtenissen van Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City afspeelt, de eerste twee veelgeprezen games van de franchise. Het vindt plaats vóór de opkomst van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen en laat een jonge en ongeraffineerde Batman zien op een beslissend moment in zijn vroege carrière als misdaadvechter dat zijn pad naar het worden van the Dark Knight bepaalde.

Belangrijke Features:

Het Arkham Verhaal begint: Batman: Arkham Origins beschikt over een hoofdverhaal dat zich afspeelt op kerstavond waar Batman achterna gejaagd wordt door de acht dodelijkste moordenaars van het DC Comics Universum. Spelers worden Batman in zijn vroegere carrière wanneer hij voor de eerste keer veel personages tegenkomt die zijn toekomst hebben bepaald.

Verbeterde Detective Mode: Denk als Batman met het gloednieuwe Case File systeem dat spelers bijna onmogelijke-op-te-lossen misdaad reconstructies laat analyseren in het echt.  Door het combineren van Batman’s cowl sensoren met de Batcomputer kunnen spelers digitaal misdaden recreëren en ze in een gedetailleerde simultatie van hoe de gebeurtenis verliepen  bestuderen.

Gotham City zal leren bang te zijn voor Batman: Neem de uitgestrekte straten van Gotham terug voor zijn transformatie in Arkham City. Zweef boven of vecht je een weg door nieuwe en steeds gevaarlijke districten in het streven naar gerechtigheid. Voorkom misdaden, haal bendes van gewelddadige nieuwe criminelen neer en verken nieuwe dodelijke locaties, van verarmde straten tot het penthouse van de rijkste van Gotham.

Gotham’s Most Wanted: de straten van de stad zijn met meer gevuld dan alleen Black Masks-moordenaars. Zoek en haal Gotham’s meest gewelddadige en gevaarlijke criminelen neer om unieke upgrades te verdienen.

Dodelijke nieuwe vijanden: Vecht tegen nieuwe vijanden zoals de Armored Enforcer, de Martial Artis en meer – die elk de spelers uitdagen om Batman’s FreeFlow Combat scenario’s op verschillende manieren aan te pakken. Classic FreeFlow combat wordt uitgebreid bij elke nieuw tegenstander – en met Batman’s capaciteiten om ze te combineren.

Nieuwe Gadgets: Gebruik Batman’s bekende gadgets of profiteer van krachtige nieuwe toevoegingen zoals de Remote Claw, de Concussion Detonator en meer. Gebruik de Remote Claw om nieuwe routes te creëren door het inzetten van strategische tightropes of val vijanden direct aan door ze op voordelige punten op te hangen. Maak de Concussion Detonator klaar om groepen vijanden te verdoven en te desoriënteren in close combat.

Nieuwe en bekende personages: ervaar een frisse kijk op iconische Batman personages zoals Black Mask, Penguin, Deathstroke , Bane, Deadshot, Anarky, Captain Gordon, The Joker, Copperhead, Firefly en andere die later nog bekend worden.

Nieuw Online Mode: Speel online met vrienden en vijanden in 3v3v2 gameplay die de traditionele Arkham gameplay combineert met third-person shooter mechanica. Jaag als Batman of Robin tegen de meest uitdagende tegenstanders – vrienden en andere gamers – of neem een kijkje in de donkere kant van de Super-Schurken elite en maak een deel uit van The Joker of Bane’s bende. Gamers die als een Super-Schurk Elite spelen zullen ook de kans hebben om controle te krijgen over The Joker of Bane voor een beperkte tijd.

Hoe Batman: Arkham Origins bestellen

Het bestellen van Batman: Arkham Origins hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden. Binnen enkele minuten zal je je gewenste game in huis hebben. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen, een betaalmethode kiezen en de betaling af te ronden. Zo simpel is het! De code zal hierna direct op je scherm getoond worden en binnen enkele minuten wordt hij ook naar je mail gestuurd zodat je een kopie hebt.

SYSTEEM VEREISTEN

MINIMAAL:

OS: 32-bit: Vista, Win 7, Win 8

Processor: Intel Core 2 Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz

Geheugen: 2 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon HD 3850 of beter met 512 MB of VRAM

DirectX®: 9.0c

Hard Drive Ruimte: 20 GB

AANBEVOLEN:

OS: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8

Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz

Geheugen: 4 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950 of beter met 768 MB+ of VRAM (DirectX 11 Compatible)

DirectX®: 11

Hard Drive Ruimte: 20 GB

Hoe koop ik Batman: Arkham Origins PC?

Het kopen van Batman: Arkham Origins PC van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Batman: Arkham Origins PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen

Andere bekeken ook:

R R v d vegt

Games hebben een mooi prijsje en tot nu allemaal succesvol geactiveerd. Helaas voor de software op hun site een ander verhaal. Kreeg een gebruikte code en werd mij verteld dat ze een valide code hadden gestuurd. Onzin.. veel moeite voor een foute code

20-9-2018 11:03:26

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.