Playstation Network Card 70 euro NL
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

PSN Card 70 euro NL

229

verkocht!

Playstation Network Card 70 euro NL

69,50

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

69,50

p/s

Aantal

69,50

New

+ € 0,00

Totaalprijs:

0,00

Het weergegeven ‘Let Op!’ bericht is mij duidelijk.

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PSN Card 70 euro NL

PSN Card 70 euro NL

Met tegoed dat op jouw Playstation account staat, is het mogelijk om aankopen te doen in de Playstation Store. Hier vind je content, waaronder games, films en muziek. Met deze Playstation Network Card 70 euro NL stort je een bedrag van 70 euro op jouw Playstation account, door de digitale code te activeren. Wees opgelet: je kunt deze code alleen maar activeren als jouw Playstation account Nederlands is. Op zoek naar de Belgische kaarten? Kijk is even naar de Playstation Network Card 70 euro Belgie, en de Playstation Network Card 20 euro Belgie.

 Playstation Network Card 70 euro NL gebruiken

Omdat je een Playstation Network Card bij ons digitaal kunt kopen, is het niet meer nodig om naar de winkel te gaan. Ook kun je zelf de betaalmethode kiezen, dus je hoeft niet meer met je credit card te betalen. Jouw nieuwe tegoed is in te wisselen in de Playstation Store. Hier koop je content zoals games, muziek en avatars voor jouw profiel. Na de betaling kun je direct je content gaan downloaden in de achtergrond, en zovaak je maar wilt. Wil je even plaats maken op je console, verwijder dan een bijvoorbeeld een game die je niet zo vaak speelt. Je kunt hem altijd weer opnieuw downloaden! Jouw Playstation Network Card krijg je binnen als een digitale code. Of je deze nu zelf wilt activeren, of dat je hem voor een verjaardag koopt; de code verloopt niet gauw, dus je hebt genoeg tijd om te bedenken wat je ermee gaat doen.

 Playstation Network Card 70 euro NL kopen

Op Livekaarten.nl koop je verschillende Playstation Network Cards. Wij leveren zowel Playstation Network Cards voor Nederlandse als Belgische accounts. Een kaart kunnen kiezen en wil je hem meteen kopen? Dan vul je de gegevens in, kies je een betaalmethode en vervolgens voltooi je de betaling. Je zal meteen je digitale code in je mail en op je scherm te zien krijgen. Deze digitale code is in te wisselen op je Playstation console, of op de Playstation website.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.