Playstation Network Card 40 euro NL
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

PSN Card 40 euro Nederland

1512

verkocht!

Playstation Network Card 40 euro NL

40,45

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

40,45

p/s

Aantal

€ 40,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PSN Card 40 euro Nederland

PSN Card 40 euro Nederland

Pre-order je games direct naar het begin van de rij en laat ze direct geleverd worden op je PS3 of PS4 om middernacht op de releasedatum. Kom meer te weten hierover op eu.playstation.com/pre-order-introduction. Het bevat een grootse selectie aan items, zoals games, demo’s, uitbreidingspakketten en video’s, maar regelmatig ook speciale aanbiedingen van verschillende titels die eerder uitgebracht zijn tegen superprijzen. Ervaar blockbuster series evenals spellen die uitsluitend beschikbaar zijn via PlayStation Network. Check onze alsmaar uitbreidende reeks van PS One en PS2 klassieks, evenals een brede selectie aan in die hits.

Hoe wissel je ze in?

 • Maak je eigen Sony Entertainment Network account aan op playstation.com/registration;
 • Log in in de PlayStation Store of op de online winkel;
 • Selecteer de “Redeem Codes” optie (klik voor PS Vita eerst op het Options icoon onder aan je scherm);
 • Voer de 12 cijferige code van je waardebon in en selecteer “Continue”;
 • Volg de instructies op je scherm om de waardebon te verzilveren. Voucher codes zijn hoofdlettergevoelig en moeten precies zo ingevoerd worden als ze worden afgebeeld.

Wat is de PlayStation Store?

Welkom in een gigantische wereld van entertainment voor je Playstation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita en PSP, allemaal rechtstreeks geleverd vanuit de PlayStation store.  Je hebt direct toegang tot de PlayStation Store vanaf je PS4, PS3, PS Vita en PSP, of door de Media Go applicatie op je PC te gebruiken, en binnen een paar muisklikken kun je producten uit onze brede reeks aan beschikbare content downloaden.

Let op: deze code werkt alleen op een Nederlands PSN account. Zodra je bestelling verzonden is kan hij niet worden terugbetaald, dus zorg ervoor dat je de deze code gebruikt met een Nederlands PSN account en in een Nederlandse winkel.

What is PlayStation Network?

PlayStation Network (PSN) is de online dienst voor PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Het is waar je heengaat om online te spelen, met je vrienden te chatten en waar je ongelofelijke spellen en extra content downloadt. Het is een wereld van exclusieve aanbiedingen en gaming gemeenschappen. En het beste van alles; het kost je helemaal niets om je aan te melden! Verander je PS3 en PS4 met PSN in een entertainment-hub voor het hele gezin en verbindt  het met je favoriete muziek, TV en films.

PlayStation Network Card 40 EU gebruiken

Een uitstekende manier om de uitgaven van jezelf, en die van je familie in de PlayStation Store te controleren is door gebruik te maken  van de PlayStation Network card. Je kunt krediet binnen de PlayStation Store uitgeven zonder gebruik te maken van je credit/debit card met de PSN card. Je hebt de mogelijkheid je PSN Card voor honderden beschikbare producten binnen de PlayStation Store te gebruiken, zoals volledige games, films, avatars, muziek en veel meer. De PlayStation Network Card is beschikbaar op elk apparaat dat toegang heeft tot de PlaySation Store. Voorbeelden zijn onder andere: PS3, PS4 en PS Vita.

Het bestellen van de PlayStation Network Card 40 euro

Het is dus heel eenvoudig om onze PlayStation Network Card te kopen. Typ de vereiste gegevens in, voltooi de betaling en je bent klaar. De digitale code zal op je beeldscherm verschijnen zodra je klaar bent met de betaling. Ook ontvang je een mail met de link naar je code.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.