Hottest games

Sorteer op


Je kan hier PC games, Xbox One games, prepaid abonnementen, iTunes giftcards, en nog veel meer vinden.  Naar de winkel gaan en betalen met een creditcard is ook niet meer nodig. Na de betaling krijg je de code direct op je scherm, waardoor je meteen kunt beginnen.  

Op deze pagina staan de beste games van dit moment. Dit zijn naast de normale producten als games en giftcards ook pre-purchases en pre-orders. Bij aankoop hiervan weet je zeker dat je de game op de releasedatum kan bemachtigen. Alle producten zijn natuurlijk leuk om voor jezelf te kopen, maar je kan ze natuurlijk ook cadeau doen aan een vriend of familie. Alles is mogelijk!

Het bestellen van de producten is erg gemakkelijk. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, de gewenste betaalmethode te kiezen en de betaling te voltooien. Als het product al uit is, krijg je de code direct op je scherm en binnen enkele seconden in je mailbox. Is het product een Pre-Order of een Pre-Purchase? Dan krijg je de code automatisch op de releasedatum, zodat je zo snel mogelijk kan beginnen aan je nieuwe game.