Wordt een Media Partner

Welkom bij Livekaarten.nl!

 

                De kans is groot dat jij van internet & gaming houd, Misschien heb jij er wel een blog of Youtubekanaal over.                             

Heb je een groot aantal volgers op Twitter, Facebook of Instagram                

lees dan verder om te kijken hoe jij dit kan gebruiken om met ons samen te werken.

 

Voordelen van Media Partner

Dit zijn de voordelen waar je van kan genieten als je samenwerkt met livekaarten.nl :

 

 

 

 

Gratis game tijd: omdat wij weten dat iedereen van gratis gamen houd. Help ons om meer bekendheid/publiek te krijgen en ontvang: Gratis online subsciptions voor PSN, Xbox Live of Steam networks!! Wij kunnen jou een speciale invite code geven die we kunnen traceren, als wij hierdoor nieuwe gebruikers krijgen zal jij hiervoor gratis game tijd ontvangen.


Vergroot jou bekendheid en krijg meer volgers: Wij hebben elke maand meer dan 50,000 unieke bezoekers op onze site daarbij is de groeiende mailingslijst van 80,000++ nog niet eens meegerekend. Sluit je aan als Livekaarten.nl media partner en begin vandaag nog met het vergroten van je publiek! Wij promoten de best presterende partners elke week!

Gratis Giveaways vanuit Livekaarten.nl: Maak jou social media kanaal aantrekkelijker, wat zou jij er van vinden als je gratis giveaways van ons zou ontvangen? Je volgers zullen dit fantastisch vinden! Heb je er al wel eens aan gedacht om een contest te houden voor je volgers? Wordt een partner en betrek je fans meteen bij de samenwerking.

 

Ben jij een Youtuber?
Start met ons te promoten en nodig mensen uit om naar onze site te komen!

Maak een promotie video en krijg van ons GRATIS GAME TIJD VOOR ELKE CONSULE. Hoe meer invites je genereerd hoe langer de subscription, zorg voor 100 invites en je speelt het hele jaar gratis!

Klinkt goed?

 

 

Dit is wat je moet doen:

 

Het enige wat je moet doen is een promotie video maken over livekaarten.nl. Stuur ons een link van jou kanaal of account, Zijn wij onder de indruk van jou aantal volgers/bezoekers sturen wij jou een gratis subscription van de console die jij hebt (Xbox Live, PSN of Steam)

Als jij je code ontvangt ( wat maar een paar minuten duurt) willen wij graag dat je video maakt over hoe makkelijk het proces van bestellen en ontvangen van de codes is.

Klinkt makkelijk toch? Hier staat een link als voorbeeld voor een video.

Betaald krijgen via Livekaarten.nl

 

Ok, dus jij bent heel erg goed in het maken van een content! Zou jij dan interresse hebben in een part-time job bij ons? Wij zijn altijd opzoek naar Youtubers, bloggers en invloedrijke social media personen met een groot aantal volgers.

Als jij graag meer uit de samenwerking met Livekaarten wilt halen dan Gratis game codes ( we hebben het over Euros) vul dan het formulier hieronder in en laat het weten in het desbetreffende hokje…

Meld je nu aan!

Wij zullen contact met jou opnemen, je kan vandaag nog beginnen!