The Sims 3: Showtime PC DLC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

The Sims 3: Showtime PC DLC

53

verkocht!

The Sims 3: Showtime PC DLC

9,25

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

9,25

p/s

Aantal

€ 15,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 9,25

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving The Sims 3: Showtime PC DLC

The Sims 3: Showtime PC DLC

Let op: DIT IS EEN DOWNLOADBARE PACK OF DLC, ORGINELE GAME IS NODIG OM DEZE UITBREIDING TE SPELEN

Ontsnap van het saaie normale Sim leven en probeer een leuker bestaan op te richten. Download The Sims 3 Showtime op je PC en maak Sim pop geschiedenis. De roem en de welvaart van een bekende beroemdheid is binnen handbereik. Het is tijd om op het podium te gaan en staan en de wereld je talent te laten zien.

Werk om van jouw Sim de nieuwe entertainment sensatie te maken. Word een zanger, DJ of een bekende goochelaar. Naast het oprichten van een carrière kun je ook de perfecte plek maken waar je Sim kan optreden voor zijn bewonderde publiek. En, voor de eerste keer kun je je Sim uit jouw wereld, en in die van de game van een vriend stoppen, of je kunt anderen uitnodigen om naar jou wereld te komen en ze op te laten treden op jou persoonlijke podium.

Je Sim is er helemaal klaar voor, en de mogelijkheid is er. Kan je de roem aan? Of zal je onder de druk bezwijken? Kom erachter of je Sim ‘the next big thing’, of niks meer dan een one-hit wonder is. Haal The Sims 3 Showtime PC download vandaag.

Features:

 • Rijs naar de roem: Begeef je in een nieuwe wereld en maak je droom waar als zanger, acrobaat, goochelaar of DJ. Zie je hoe je Sim beroemd wordt – of zie hoe ze in vlammen opgaan als ze voor andere Sims optreden.
 • Creëer nieuwe Sims: Nieuwe Traits en Lifetime Wishes geven je meer mogelijkheden om op de manier die jij wilt verhalen te vertellen.
 • Een Geheel Nieuwe Wereld: De gloednieuwe wereld van Starlight Shores bevat nieuwe locaties en nieuwe objecten om de talenten van je Sims te ontwikkelen.
 • Word beroemd: bouw je eigen podium en zie je Sims optreden in uitverkochte arena’s voor een groot publiek.
 • Boek of organiseer gigs: Gebruik de optionele Simport features, stuur je Sims naar de game van een vriend om in hun wereld op te treden, ga op tour en wordt zelfs gerecenseerd.
 • Deel je ervaringen (optioneel): maak nieuwe vrienden, connect en deel je verhalen en ervaringen zonder dat je de game ooit hoeft te verlaten. Gebruik de nieuwe individuele in-game news feeds, berichten en live-updates, post de successen van je Sim, deel gameplay technieken, creëer wenslijsten en cadeautjes, zoek naar vrienden en deel herinneren.
 • Nieuw achievement-systeem: Ontvang beloningen voor het behalen van je doelen en voltooi speciale opdrachten die je kunt bijhouden en delen via de in-game nieuwsfeed en berichten. Nieuwe beloningen zullen vaak geïntroduceerd worden.

Hoe bestel ik The Sims 3 Showtime?

Het bestellen van The Sims 3 Showtime hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden. Binnen een paar minuten zul je je gewenste DLC in huis hebben. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je gegevens invullen, een betaalmethode selecteren en de betaling te voltooien. Zo simpel is het! De code verschijnt hierna direct op je scherm en binnen enkele seconden ook in je mailbox zodat je een kopie hebt. Probeer The Sims 3 Showtime eens. Hier kun je The Sims 3 Showtime bestellen!

Systeem Vereisten

OS: XP SP2 / Vista SP1 / Windows 7

Processor: For XP 2.0 GHz P4 processor of gelijkwaardige; Voor Windows Vista en Windows 7 2.4 GHz P4 processor of gelijkwaardige

Geheugen: Voor XP 1 GB RAM / Windows Vista en Windows 7 1.5 GB RAM*

Graphics: 128 MB Video Card met Pixel Shader 2.0 ondersteuning.

Hard Drive: Minstens 500 MB** aan beschikbare ruimte met minstens 1 GB aan extra ruimte voor custom content en opgeslagen games.

*Voor NVIDIA ION™ computers vereist de game minstens 2.0 GB RAM.

** 9.6 GB aan hard drive ruimte als je het met The Sims 3 installeert.

Supported Video Cards Nvidia GeForce series: FX5900 of beter, en alle NVidia G, GT, GTS, en GTX video cards. ATI Radeon™ series card 9500 series of beter, X300, X600, X700, X800, X850, X1300, X1600, X1800, X1900, X1950, 2400, 2600, 2900, 3450, 3650, 3850, 3870, 4850, 4870, 4890 series of beter; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Series, GMA 4-Series

Let op: de GeForce 6100 en 7100 cards worden niet ondersteund. The NVIDIA GeForce FX series wordt niet ondersteund onder Vista.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.