PlayStation Smart Deals

(3 Producten)

Sorteer op

Bekijk alle

Wij leveren op Livekaarten.nl een heleboel  Playstation game cards, Gift Cards en abonnementen. Nu hebben wij speciale Smart Deals samengesteld waarmee jij, als gamer, al het nodige voor je systeem in 1 handig pakket kunt kopen. Kijk eens rond op deze pagina, en zoek een Smart Deal uit die jou aanspreekt. Wij leveren de bijbehorende codes via de email. Jij zult direct na de betaling de digitale codes ontvangen. Zo kun je dus gelijk aan de slag!

Wat zijn de Smart Deals precies? Voor Playstation gebruikers leveren wij de Smart Deals met een Playstation Plus kaart voor een bepaald aantal dagen, en een Playstation Gift Card met een mooi bedrag. Jij kunt met  Playstation Plus de online mogelijkheden van jouw console gebruiken. Activeer de digitale code voor de Gift Card naar keuze, en jouw tegoed is meteen beschikbaar op je account. Dit tegoed kun je in de Playstation Store besteden aan content zoals games, films en apps.

Heb je een leuke Smart Deal kunnen uitkiezen? Wil je deze meteen aanschaffen, zodat je de digitale codes kunt gaan activeren? Selecteer dan even de gewenste Smart Deal, vul alle gegevens in en kies een betaalmethode. Voltooi de betaling, en jouw digitale codes zullen zowel op je scherm verschijnen als naar je mailbox worden verzonden. Jouw abonnement is gestart en je tegoed is gestort, zodra je de codes hebt geactiveerd in de online shop van je console!