Rise of the Tomb Raider PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Rise of the Tomb Raider PC

7

verkocht!

Rise of the Tomb Raider PC

20,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

20,95

p/s

Aantal

€ 34,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 20,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Rise of the Tomb Raider PC

Rise of the Tomb Raider PC

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration bevat de basis game en de Season Pass met gloednieuwe content. Verken Croft Manor in het nieuwe “Blood Ties” verhaal, en verdedig het vervolgens tegen een zombie invasie in “Lara’s Nightmare”. Overleef onder extreme omstandigheden met een vriend in de nieuwe online Co-Op Endurance mode, en doorsta de nieuwe “Extreme Survivor” moeilijkheid. Ook bevat het een outfit en wapens die door Tomb Raider III geïnspireerd zijn en 5 klassieke Lara skins. Al bestaande DLC zullen je uitdagen om een nieuwe tombe te verkennen die de eeuwenoude terreur bevat in Baba Yaga: The Temple of the Witch, en vecht tegen vloedgolven aan roofdieren in Cold Darkness Awakened. RISE OF THE TOMBRAIDER: 20 YEAR CELEBRATION – Steam is gewoon hier op livekaarten.nl voor de beste prijs beschikbaar.

Hoeveel kost RISE OF THE TOMB RAIDER: 20 YEAR CELEBRATION – Steam  ?

De standaard prijs voor RISE OF THE TOMB RAIDER: 20 YEAR CELEBRATION – Steam  is afhankelijk van de winkel waar je hem koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste RISE OF THE TOMB RAIDER: 20 YEAR CELEBRATION – Steam  tot wat problemen kan leiden, doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes aanbieden.

Onze RISE OF THE TOMB RAIDER: 20 YEAR CELEBRATION – Steam  codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope RISE OF THE TOMB RAIDER: 20 YEAR CELEBRATION – Steam  codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn laag doordat we in bulk kopen waardoor we jou afgeprijsde RISE OF THE TOMB RAIDER: 20 YEAR CELEBRATION – Steam  codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes bij jou zullen werken. Als je nog wat vragen hebt of enige problemen met onze codes ervaart, vergeet dan niet dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze livechat voor al je vragen.

RISE OF THE TOMBRAIDER: 20 YEAR CELEBRATION – Steam gebruiken

Lara ontdekt een eeuwenoud mysterie dat haar in een lastige situatie plaatste met een wrede organisatie die bekend staat als Trinity. Wanneer ze racet om het geheim vóór Trinity te ontdekken, leidt het spoort haar naar een mythe over de Lost City of Kitezh. Lara weet dat ze naar de Lost City en haar verborgen geheimen moet gaan voordat Trinity dat doet. Daarom maakt ze zich klaar om naar Siberia te gaan op heer eerste Tomb Raiding expeditie.

In “Rise of the Tomb Raider”, vecht Lara niet alleen tegen vijanden uit de hele wereld, maar ook tegen de wereld zelf. Jaag op dieren om wapens te maken en doorzoek dicht bevolkte ecosystemen naar zeldzame hulpmiddelen. Je zult prachtige vijandelijke omgevingen tegenkomen, die vol zitten met verraderlijke condities en onstabiele landschappen waardoor Lara haar grenzen zo ver mogelijk zal moeten verleggen.

Gebruik de omgeving in jouw voordeel, beklim bomen en duik onderwater om vijanden te vermijden of neer te halen. Pas Lara’s uitrusting, wapens en ammunitie naar jouw smaak aan; val stiekem aan of sta helemaal klaar met je geweren. Maak explosieven terwijl je vliegt om chaos te veroorzaken en gebruik Lara’s bekende gevechtsbogen en klim-bijl .

De Tombes zijn terug, en ze zijn groter en beter dan ooit. In “Rise of the Tomb Raider” zul je gigantische, adembenemende oude wereld ontdekken, vol met dodelijke vallen. Los puzzels op over de omgeving en ontcijfer oude teksten om crypten te onthullen wanneer je het opneemt tegen een wereld die gevuld is met geheimen die ontdekt moeten worden.

Hoe koop ik RISE OF THE TOMB RAIDER: 20 YEAR CELEBRATION – Steam?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat als je  Paypal gebruikt  je email dezelfde is als degene die je voor je account gebruikt*

Binnen een paar seconden na je betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen én ook meteen in je inbox (vergeet je Spam map niet te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN    

OS: Windows 7 64bit

Processor: Intel Core i3-2100 of AMD gelijkwaardige

Geheugen: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA GTX 650 2GB of AMD HD7770 2GB

DirectX: Versie 11

Opslag: 25 GB beschikbare ruimte

AANBEVOLEN:

OS: Windows 10 64 bit

Processor: Intel Core i7-3770K

Geheugen: 8 GB RAM

Graphics: NVIDIA GTX 980Ti 2560x1440 of NVIDIA GTX 970 1920x1080

DirectX: Versie 11

Opslag: 25 GB beschikbare ruimte

 

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.