Rayman Legends PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Rayman Legends PC

7

verkocht!

Rayman Legends PC

8,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

8,95

p/s

Aantal

€ 11,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 8,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Rayman Legends PC

Rayman Legends PC

Wanneer Rayman, Globox en de Teensies een mysterieuze tent ontdekken die gevuld is met fascinerende schilderijen, worden ze plotseling getransporteerd naar een serie mythische nieuwe werelden!

Doe mee met ze wanneer ze rennend, springend en slaand  door elke wereld gaan om thuis te komen, om  alles te redden en de geheimen van de legendarische schilderijen te ontdekken! Raymen Legends – Uplay is gewoon hier op livekaarten.nl voor de beste prijs beschikbaar.

Hoeveel kost Rayman Legends – Uplay?

De standaardprijs voor Rayman Legends – Uplay is afhankelijk van de winkel waar je hem van koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste Rayman Legends – Uplay tot wat problemen kan leiden doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes hebben.

Onze Rayman Legends – Uplay codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope Rayman Legends – Uplay codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn zo laag doordat we in een  bulk kopen waardoor wij jou afgeprijsde Rayman Legends – Uplay codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes voor jou zullen werken. Als je toch nog enige vragen of problemen hebt met onze codes, vergeet dan niet dat je 24/7 met onze livechat contact op kunt nemen voor al je vragen.

Raymen Legends – Uplay gebruiken

VIER-SPELER CO-OP: Jij en drie vrienden kunnen super snel en makkelijk in en uit de actie springen, beleef non-stop plezier!

3D BAAS GEVECHTEN: Vecht tegen draken en andere epische wezens in een extra dimensie! Ze kunnen vanuit alle hoeken aanvallen, dus je moet echt je best doen om ze te verslaan.

ROCKIN’RAYMAN: Spring op de beat van de drum, stoot naar de bas-lijn, zip-lijn zelfs tijdens geweldige gitaar riffs. Timing en ritme is de sleutel tot het verslaan van deze mappen met originele en erkende musicale nummers.

NIEUWE ONLINE CHALLANGES MODE: Verbind je met je vrienden door een eindeloze variatie van opdrachten door vijf verschillende podiums die niet alleen je vaardigheden en snelheid testen.

Hoe koop je Rayman Legends – Uplay?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul gewoon je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat indien je Paypal gebruikt het emailadres dat je opgeeft dezelfde is als die van je account*

Binnen een paar seconden na de betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen en in je mailbox (vergeet niet je Spam te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN       

Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8

Processor: Intel Pentium IV 3.0 GHz / AMD Athlon 64 3000 + 1.8 GHz

Geheugen: 2 GB RAM

Graphics: nVidia GeForce 6800GT / AMD Radeon X1950 Pro

HDD: 6 GB HD

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.