Playstation Network Card 150 euro NL
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Playstation Network Card 150 euro NL

125

verkocht!

Playstation Network Card 150 euro NL

144,95

p/s

€ 150

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

144,95

p/s

€ 150

Aantal

€ 144,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Playstation Network Card 150 euro NL

Playstation Network Card 150 euro NL

Als je veel tegoed op je PlayStation Network account zet, dan hoef je nooit bang te zijn dat je tegoed tekort komt. Met de PlayStation Network Card 150 euro Nederland zet je snel en makkelijk een hoog bedrag op je account, zodat je content kan kopen. Let wel op: de code is alleen geldig als deze wordt ingewisseld op een Nederlands account. Wij raden de PlayStation Network Card 150 euro België aan voor mensen met een Belgisch account.

PlayStation Network Cards gebruiken

Bij de PlayStation Network Cards heb je keuze uit kaarten met diverse bedragen. Voor Belgische en Nederlandse accounts zijn aparte kaarten verkrijgbaar die elk een ander bedrag bevatten. Je kan gebruik maken van de kaarten als je een PS Vita, een PSP, een PS3 of een PS4 hebt. Het voordeel van tegoed op je account zetten is dat je niet meer met een creditcard hoeft te betalen. Je kan je tegoed inwisselen in de PlayStation Network Store en de Sony Entertainment Network Store. Je kan hier terecht voor diverse soorten content, zoals muziek, games, avatars, extra content en films. De aankopen komen meteen op je eigen PS console te staan, dus je kan er meteen gebruik van maken!

PlayStation Network Card 150 euro Nederland bestellen

Op Livekaarten.nl vind je meerdere PlayStation Network kaarten die geschikt zijn voor Nederlandse accounts. Je kan ook kiezen voor kaarten met een tegoed van 20 euro, 50 euro, 100 euro en 200 euro naast de PlayStation Network Card 150 euro Nederland. Je bestelt een kaart door de gegevens in te vullen. De code verschijnt op je scherm en in je mailbox nadat je betaald hebt. De code kun je inwisselen op je PlayStation console om het tegoed op je account aan te vullen. Je kan dan meteen content downloaden.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.