Playstation Network Card 100 euro NL
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

PSN Card 100 euro NL

769

verkocht!

Playstation Network Card 100 euro NL

97,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

97,95

p/s

Aantal

€ 97,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PSN Card 100 euro NL

PSN Card 100 euro NL

Koop je veel content via de PlayStation Store en wil je snel je tegoed aanvullen? Met de PlayStation Network Card 100 euro Nederland kun je in één keer een flink bedrag op je PlayStation Network account zetten. Let op: deze kaart is alleen te gebruiken als je een Nederlands account hebt. Mensen met een Belgisch account kunnen de PlayStation Network Card 100 euro België bestellen.

PlayStation Network Card gebruiken

Je kan met de PlayStation Network Cards het tegoed op je PlayStation Network account aanvullen. Er zijn aparte kaarten verkrijgbaar voor Nederlandse en Belgische accounts. De kaarten bevatten verschillende bedragen en je kan ze gebruiken als je een PSP, een PS3, een PS4 of een PS Vita hebt. Je kan met het tegoed op jouw account content kopen in de PlayStation Store en de Sony Entertainment Network Store. Je kan in deze stores onder andere terecht voor muziek, games, films, avatars en extra content. Deze kaarten hebben als groot voordeel dat je niet langer aankopen met een creditcard moet betalen. Daarnaast download je de content direct op je console, zodat je meteen kan genieten van je aankoop!

PlayStation Network Card 100 euro Nederland bestellen

Je vindt op Livekaarten.nl een ruim aanbod aan PlayStation Network Cards die geschikt zijn voor Nederlandse accounts. Zo heb je naast de PlayStation Network Card 100 euro Nederland ook kaarten met een bedrag van 20 euro, 50 euro, 150 euro en 200 euro. Je bepaalt hierdoor zelf hoeveel tegoed je op je account zet. Je bestelt een PlayStation Network Card door de gegevens in te vullen. Binnen enkele minuten na de betaling ontvang je de code op je scherm en in je mail. Je kan de code inwisselen op je eigen PS console om het tegoed meteen op je account te zetten.

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.