Microsoft Points

Sorteer op


Waarom je Microsoft punten op livekaarten.nl moet kopen

  • Onze Microsoft Points zijn 100% betrouwbaar.
  • Wij hebben de goedkoopste Microsoft Points op de markt.
  • Wij bieden Microsoft Points met direct emaillevering .
  • 24-uur live chat en een uitstekende klantenservice.
  • Eenvoudig 3-stappen betaalsysteem, dus je hoeft geen vervelende formulieren in te vullen! We hebben alleen je emailadres nodig en een geldige betaling.

Wat zijn Microsoft Points?

Microsoft Points codes zijn digitale codes/valuta die je kunt kopen en vervolgens kunt gebruiken binnen de Microsoft / Xbox Marketplace om games en andere producten aan te schaffen. Microsoft Points heette eerst Xbox Live Points (of afgekort Xbox currency). Ze kunnen gebruikt worden voor alle Xbox en Zune productlijnen.

Deze codes werken ongeacht welke console je hebt. Als je dus op zoek bent naar Xbox One Microsoft Points of Microsoft Points voor de Xbox 360, dan zijn de bovenstaande producten zeker iets voor jou!

Hoe koop je Microsoft Points op livekaarten.nl?

Microsoft codes zijn er in verschillende waardes. Zoals je kan zien leveren wij onder andere 21000 Microsoft Points en 4200 Microsoft Points. Wij verkopen ook 800 Microsoft Points en 1200 Microsoft Points, maar deze zijn op dit moment helaas niet op voorraad.

Onze shop biedt een zeer snel 3-stappen koopproces. Het enige wat je hoeft te doen is de hoeveelheid Microsoft Points die je wilt kopen aan te geven, ons je emailadres te geven en een betalingsmethode te selecteren. Het kopen van MS Points of een andere type van digitale codes is dus heel eenvoudig!  Dit is hoe het bestelproces werkt:

Zodra je de code van de Microsoft Points hebt ontvangen, kan je gemakkelijk deze code toevoegen aan je Microsoft account. De punten worden daar verlost zodat je elk product van de Xbox Marketplace kunt kopen.

Microsoft Points’ prijzen als je ze op livekaarten.nl koopt

De prijzen van de Microsoft Points verschillen erg doordat ze sterk afhankelijk zijn van de retailer die je kiest. We kunnen je echter met zekerheid garanderen dat je hier aan het juiste adres bent als je op zoek bent naar Microsoft punten.

Op livekaarten.nl kun je de goedkoopste Microsoft Punten op de markt bestellen omdat we de digitale codes in bulk van officiële verkopers aanschaffen. Hierdoor kunnen wij jou de codes aanbieden voor erg scherpe prijzen!