Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

De Britse SAS. De Duitse KSK. De Russische Spetsnaz. De Amerikaanse Navy Seals... en acht andere internationale Tier 1 eenheden. Voor de eerste keer in Medal Of Honor speel je als elite oorlogskrijgers van over de hele wereld. Geschreven door Tier 1 Operators terwijl ze overzee uitgezonden zijn en geïnspireerd door echte werelddreigingen levert Medal of Honor Warfighters een agressieve, ruige en authentieke ervaring waarin je in de schoenen van de meest precieze en gedisciplineerde soldaten ooit stapt. Spoor echte wereldwijde dreigingen op in echte internationale locaties die gesponsord worden door echte vijanden. Met echte hotspots in de singleplayer campaign en het introduceren van de internationale Tier 1 Operators in de multiplayer is er niets meer authentiek dan Medal of Honor Warfighter. MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN is gewoon hier op livekaarte.nl voor de beste prijs beschikbaar. 

Hoeveel kost MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN?

De standaard prijs voor MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN is afhankelijk van de winkel waar je hem koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN tot wat problemen kan leiden, doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes aanbieden.

Onze MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn laag doordat we in een bulk kopen waardoor we jou afgeprijsde MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes bij jou zullen werken. Als je nog wat vragen hebt of enige problemen met onze codes ervaart, vergeet dan niet dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze livechat voor al je vragen.

MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN gebruiken

Van het redden van gegijzelden in Aby Sayyaf’s bolwerk in Basilan, de Filipijnen, tot het aanvallen van AI-Shabaab’s “Piraten Stad” op de kust van Somalië, spelers stappen in de schoenen van Tier 1 Operators waarbij ze wereldwijde bedreigen van PETN moeten opsporen. Medal of Honor Warfighter volgt echte gebeurtenissen en laat spelers de actie zoals het echt gebeurde ervaren.

Net zoals bij elke Medal of Honor game staat het verhaal van een soldaat in het centrum van de ervaring. Medal of Honor Warfighter vertelt het verhaal van een U.S. Tier 1 Operator, “Preacher” wanneer hij thuis terug keert. Hier treft hij zijn familie verscheurd aan doordat hij al die jaren uitgezonden is geweest. Wanneer een dodelijk explosie binnen de grenzen van de stad komt botsen zijn twee werelden. Preacher en zijn medeteamleden moeten nu tegen de vijand vechten en zullen er alles aan doen om hun geliefden te beschermen.

Hoe koop ik MEDAL OF HONOR WARFIGHTER – ORIGIN?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat als je  Paypal gebruikt  je email dezelfde is als degene die je voor je account gebruikt*

Binnen een paar seconden na je betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen én ook meteen in je inbox (vergeet je Spam map niet te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN

OS: Windows 7

CPU: Intel Core 2 Quad 3GHz / AMD Phenom II X4 3GHz

RAM: At least 4 GB

Hard Drive: Minstens 20GB aan beschikbare ruimte

Graphics card: NVidia GTX 560 1024 MB VRAM of beter / ATI Radeon 6950 1024 MB VRAM

DirectX: DirectX 11 compatible

Graphics geheugen: 1024 MB of beter

 

Zo werkt het

Hoe koop ik Medal of Honor: Warfighter PC?

Het kopen van Medal of Honor: Warfighter PC van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Medal of Honor: Warfighter PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x