Max the Curse of Brotherhood- Xbox One
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Max the Curse of Brotherhood Xbox One

103

verkocht!

Max the Curse of Brotherhood- Xbox One

6,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

6,95

p/s

Aantal

€ 6,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Max the Curse of Brotherhood Xbox One

Max the Curse of Brotherhood Xbox One

Je vindt op Livekaarten.nl diverse Xbox digital game codes, zodat je games op je Xbox console kan spelen. Zo kun je onder andere Max the Curse of Brotherhood Xbox One bestellen. Je kan deze game alleen spelen op de Xbox One, maar wij leveren de game ook voor de Xbox 360.

Het verhaal van Max the Curse of Brotherhood

Als Max op een dag thuiskomt, ziet hij hoe zijn broertje Felix het speelgoed van hem kapot maakt. Max vindt dit niet leuk en hij gaat op internet zoeken naar een manier om van zijn broer af te komen. Hij vindt een magische kracht die hem hierbij kan helpen, dus Max besluit de spreuk op te noemen en er verschijnt een portaal. Een klauw uit het portaal grijpt Felix vast en trekt hem in het portaal. Max krijgt spijt en gaat het portaal in om zijn broertje terug te halen. Max the Curse of Brotherhood Xbox One is een platformgame met puzzels. De verschillende missies die je moet uitvoeren vormen samen één verhaal. De gebruikelijke kenmerken van een platformspel worden afgewisseld met het gebruik van magische krachten, zodat je puzzels kunt oplossen. Je kan onder andere lianen oproepen, bomen laten groeien en vuur opwekken om obstakels te vernietigen.

Max the Curse of Brotherhood Xbox One bestellen

Op Livekaarten.nl kun je snel en makkelijk Max the Curse of Brotherhood voor de Xbox One bestellen. Het enige dat je moet doen is het invullen van de gegevens en je kiest een betaalmethode. Binnen enkele minuten na betaling verschijnt de code op je scherm en de code wordt naar je gemaild. Wissel deze code in op de website van Xbox om meteen te beginnen met spelen! Dankzij de digitale code kun je direct genieten van een nieuwe game.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.