GTA Shark Cash Cards PSN

(3 Producten)

Sorteer op

Bekijk alle

Wil je nóg meer plezier uit je game halen? Haal dan hier in-game Currencies kaarten, zodat je in de game items kan kopen. Je bestelt ze hier op livekaarten.nl snel  en gemakkelijk. Wij leveren alles digitaal, waardoor je het product na de betaling direct krijgt en kan gebruiken. Ook is betalen met een creditcard niet meer nodig. Er zijn hier verschillende betaalmethodes mogelijk, zodat er altijd eentje bij zit die voor jou het fijnst is

Over in-game currencies

Met de in-game currencies staan er nog meer opties voor je open in het spel. Elke game heeft zijn eigen naam hiervoor.  Bij GTA Online koop je items met GTA Cash cards. Hiermee kan je pakketten kopen waar onder andere speciale auto's, villa, vliegtuigen kan kopen .  Kies bijvoorbeeld voor Whale Shark card, waarmee je vette upgrades kan kopen die je wilt.

In-game currencies kopen

Heb je een kaart uitgekozen en wil je deze direct kopen? Dat doe je in een handomdraai. Je klikt de kaart aan die jij graag wilt en voert vervolgens je gegevens in. Nu kies je de gewenste betaalmethode, en betaal je online. Zodra de betaling is voltooid ontvang je de code direct op je scherm en binnen enkele seconde in je mailbox. Je kunt je code meteen inwisselen om je Points te storten.