Hitman: The Complete First Season PC
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

Hitman: The Complete First Season PC

31

verkocht!

Hitman: The Complete First Season PC

29,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

29,95

p/s

Aantal

€ 29,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Hitman: The Complete First Season PC

Hitman: The Complete First Season PC

Hitman: the Complete First Season beschikt over alle locaties van Seizoen 1 en afleveringen van de Prologue; Parijs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado en Hokkaido. Deze game is nu verkrijgbaar om te preorderen en klaar om te spelen op 31 januari.

Als Agent 47 voer je moordopdrachten uit op machtige, high-profile doelwitten in een intens spion-thriller verhaal in de wereld van huurmoordenaars.  Door het voltooien van missies en contracten worden nieuw wapens, items en apparatuur beschikbaar voor alle locaties.

Leer de fijne kneepjes van het handelen terwijl je de titel van Silent Assasin probeert te verdienen. Hitman bevat een schat aan content en game modes, die zowel fans en nieuwe spelers even blij zal maken. Een wereld van huurmoordenaars wacht op je in dit bekroonde actiespel.

Hitman: The first Season beschikt over alle afleveringen, uitdagingen, Escalatie Contracten en Featured Contracten. Plus, toegang tot alle toekomende live updates, inclusief nieuwe Elusive Targets.

Speels als Agent 47 om krachtige high-profile doelwitten uit te schakelen in een intens spion-thriller verhaal over de gehele wereld van huurmoordenaars.

Hitman – The Complete First Season beschikt over alle locaties, uitdagingen, opdrachten, kansen en Escalatie Contracten die gemaakt zijn door de studio en Contracten gemaakt door de gemeenschap.  Het zal je ook toegang geven tot alle aankomende Elusive Target live game events die na 31 januari plaatsvinden.

Hoe koop je Hitman: The Complete First Season?

Het bestellen van Hitman: The Complete First Season hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden. Binnen enkele minuten zul je je gewenste game in huis hebben. Het enige wat je hoeft te doen is je informatie invullen, een betaalmethode te selecteren en de betaling te voltooien. Zo simpel is het! De code zal direct op je scherm verschijnen en binnen enkele seconden naar je emailadres gestuurd worden zodat je een kopie hebt.

Livekaarten.nl vindt het fijn om dingen makkelijk voor je te maken!

Systeem Benodigdheden

Windows 7 of hoger (64bit only)

GPU - NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 6870

RAM - 8GB RAM

Resolution - 720p minimaal

DirectX Version 11 of hoger

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.