Halo Wars 2 PC/Xbox One
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

Halo Wars 2 PC/Xbox One

87

verkocht!

Halo Wars 2 PC/Xbox One

38,95

p/s

€ 50,00

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

38,95

p/s

€ 50,00

Aantal

€ 38,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 38,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Halo Wars 2 PC/Xbox One

Halo Wars 2 PC/Xbox One

Alleen speelbaar op Windows 10 PC

Real-time strategie zorgt voor een explosieve terugkomst van het Halo universum in Halo Wars 2. Leid Spartanen, Warthogs en andere klassieke Halo vechtkrachten in een brute oorlog tegen een angstaanjagende nieuwe vijand op het allergrootste slagveld van Halo.  

Xbox Play overal

Halo Wars 2 – standaard editie ondersteunt Xbox Play overal; je kunt hem zowel op je Xbox One als op je Windows 10 PC spelen!

Ja, dat klopt! Je bestelt Halo Wars 2 – Standaard Editie voor de Xbox One zonder extra kosten op livekaarten.nl. Je kunt hem ook op je WINDOWS 10 PC spelen!

Dit betekent dat als je even weg moet, het niet betekent dat je met de missie waar je mee bezig bent  hoeft te stoppen!

Log simpelweg in op je Microsoft account en je kunt  thuis gewoon verder waar je gebleven was! Speel op kantoor, wanneer je baas even niet oplet, speel in de bus en maak lange vluchten minder vervelend door te spelen in het vliegtuig. Dus; speel overal!

In een gloednieuw avontuur vol spanning keren de helden van de epische, bestselling Halo franchise terug en zij, en het heelal bevinden zich in een groter gevaar dan ooit tevoren.

Dit spiksplinternieuwe verhaal speelt zich na de gebeurtenissen van Halo 5 af. Het wordt verteld met missies vol actie die zich afspelen in de meest legendarische plek van Halo, beter bekend als de Ark.

Spelers zullen strategisch vuurkracht bevelen in gigantische slagvelden tegen een overweldigende bedreiging voor de VN-Veiligheidsraad en de gehele mensheid.

Bouw je basis; maak je voertuigen klaar en vergaar je troepen. Leid ze in massale veldslagen over het gehele buitenaardse terrein in een gigantische collectie van campagne- en multiplayer mappen.

Speel samen met of tegen je vrienden en de Xbox Live gemeenschap in maximaal 3 tegen 3 gevechten. Geheel nieuwe eenheden met explosieve vuurkracht, leiders met speciale vaardigheden die je helpen het tij te keren in de strijd en spannende multiplayer modes zullen binnen handbereik zijn wanneer je oorlog voert op verschillende kaarten.

Blitz is een gloednieuwe manier om Halo Wars en RTS gameplay te beleven. Het brengt tactische gevechten samen met card-based strategie. Je deck is je leger in Blitz wanneer je je collectie aan krachtige Halo infanterie en voertuigen bouwt en je eenheid laat vechten in online wedstrijden met snelle actie, of solo laat vechten tegen zeeën aan vijanden.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.