Fruit Ninja Xbox 360
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Fruit Ninja Xbox 360

31

verkocht!

Fruit Ninja Xbox 360

6,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

6,95

p/s

Aantal

€ 6,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Fruit Ninja Xbox 360

Fruit Ninja Xbox 360

Op Livekaarten.nl vind je verschillende soorten games, in de vorm van Xbox Digital Game Codes? Hoe dit werkt? Jij betaald, en wij zenden jou meteen een digitale code toe. Deze kun jij inwisselen op je Xbox 360, en je download gaat meteen van start! Kies een betaalmethode naar jou keuze en laat de credit cards lekker achterwege. Open Livekaarten.nl in je browser, zoek een game uit die jij graag wilt kopen en betaal! De snelste en veiligste manier om je game te kopen, bieden wij. Je bent bij de digitale code voor Fruit Ninja Xbox 360 belandt. Lees even verder om meer informatie over de game te krijgen. Zoek je eens iets anders, kijk dan naar de Peggle 2 en Tomb Raider codes.

Let op: Deze game maakt gebruik van Kinect!

 De gameplay van Fruit Ninja

Dit leuke spelletje is als eerst op de telefoons verschenen in de vorm van app, en kwam later naar de Xbox 360. Jij snijdt in deze kleurrijke game fruit doormidden met een zwaard, die jij met je Kinect controller kunt besturen. Maak combo’s door meerdere fruit tegelijk doormidden te snijden, en je verdient de meeste punten! Pas wel op dat je geen enkel stuk fruit laat gaan. Na 3 gemiste vruchten, ben je game over, en moet je opnieuw beginnen. Ook zijn er leuke modes, zoals de Zen Mode. Hierin schieten de vruchten snel omhoog en heb je 30 seconden tot een minuut de tijd om zoveel mogelijk vruchten te snijden. Pas op voor de bommen! Snijd je deze doormidden, ontploft je game. Je zult opnieuw moeten beginnen. Kortom, deze leuke en kleurrijke game moet je echt gespeeld hebben. Ben je grote games even beu? Start Fruit Ninja op en ga lekker relaxen.

 Fruit Ninja voor Xbox 360 kopen

Het is op Livekaarten.nl heel eenvoudig om Fruit Ninja voor je Xbox 360 te kopen. Om de game te kopen, hoef je alleen even de gegevens in te vullen, een betaalmethode te kiezen en dan de betaling af te ronden. Jouw digitale code zal na betaling op je scherm verschijnen en naar je mail worden verzonden, zodat je deze kunt inwisselen wanneer het jou het beste uitkomt.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.