Forza Motorsport 5 Xbox One
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Forza Motorsport 5 Xbox One

120

verkocht!

Forza Motorsport 5 Xbox One

19,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

19,95

p/s

Aantal

€ 19,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Forza Motorsport 5 Xbox One

Forza Motorsport 5 Xbox One

Speel je graag racespellen en heb je een Xbox One console? Dan sluit de game Forza Motorsport 5 voor de Xbox One waarschijnlijk precies bij jouw wensen aan. Heb je een Xbox 360 en wil je ook genieten van Forza games? Dan kun je een kijkje nemen bij Forza Horizon voor de Xbox 360.

Forza Motorsport 5 Xbox One spelen

In het spel Forza Motorsport 5 heb je keuze uit meer dan 200 auto’s van 50 merken en je kan racen op 17 verschillende circuits, waaronder Circuit de la Sarthe, Bathurst en Yas Marina. De game bevat onder andere nieuwe, verbeterde graphics, een mulitplayer optie waarmee je met 16 mensen tegelijkertijd kan racen en een gameplay die door de cloud wordt aangedreven. Dankzij de fantastische graphics is elke auto voorzien van nauwkeurige details. Deze details zijn ook in de omgevingen verwerkt, waardoor alles er realistisch uitziet. De auto’s waaruit je kan kiezen variëren van klassieke sportwagens tot speciale raceauto’s. De multiplayer optie wordt nog beter doordat de cloud bijhoudt hoe jij en je vrienden racen. Ook worden op deze manier tegenstanders ontwikkeld. Met Smart Match voor de Xbox One worden passende tegenstanders voor jou geselecteerd.

Forza Motorsport 5 Xbox One bestellen

Als je snel aan de slag wil met Forza Motorsport 5 Xbox One, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het enige dat je hoeft te doen om deze game te bestellen, is het invullen van enkele gegevens naast de afbeelding van de game. Vervolgens betaal je op de gewenste manier en binnen enkele minuten ontvang je de code op je scherm. Ook wordt de code naar je gemaild. Deze code kun je inwisselen op de website van Xbox om Forza Motorsport 5 te kunnen spelen. Naast deze game vind je bij ons nog andere Xbox digital game codes, voor games zoals Titanfall en Tomb Raider.

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.