Far Cry: Primal PC
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

Far Cry: Primal PC

17

verkocht!

Far Cry: Primal PC

16,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

16,95

p/s

Aantal

€ 24,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 16,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Far Cry: Primal PC

Far Cry: Primal PC

De award-winnende Far Cry franchise die de tropen bestormde in Far Cry 1 & 2, en de Himalaya in Far Cry 4, komt met het oorspronkelijke gevecht voor de overleving van de mensheid met zijn innovatieve open-wereld sandbox gameplay, dat de enorme beesten, adembenemende omgevingen en onvoorspelbare dodelijke ontmoetingen samenbrengt.

Welkom in de Steentijd, een tijd van extreem gevaar en eindeloze avonturen, toen wollige mammoeten en Sabeltand tijgers nog over de aarde regeerde en de mens aan de onderkant van de voedselketen stond. Als laatste overlevende van jouw jachtgroep moet je leren hoe je een dodelijk arsenaal maakt, gevaarlijke roofdieren weert en vijandige stammen slimmer af bent om het land van Oros te veroveren en The Apex Predator te worden.

VAN PROOI NAAR ROOFDIER

 Je zult spelen als Takkaar, een ervaren jager en de laatste overlevende van je groep. Jouw doel: overleven in een wereld waar JIJ de prooi bent. Laat je stam groeien en scherp je vaardigheden om jouw groep te leiden. Kom een groep mensen tegen bestaande uit memorabele personages die je kunnen helpen bij het overwinnen van de gevaren van het wild. Confronteer vijandelijke stammen die er alles aan zullen doen om jou en je bondgenoten uit te roeien. Versla roofdieren én mensen, en wordt het toproofdier.

EEN WERELD GEREGEERD DOOR GIGANTISCHE BEESTEN:

Na de laatste ijstijd zijn de gletsjers teruggetrokken waarna ze een land vol natuur en middelen hebben achtergelaten waar mensen en dieren zij aan zij kunnen leven – mits ze hun dominantie kunnen bewijzen. Ontdek het majestueuze en wilde land van Oros met zijn adembenemende vallei van redwood bossen en vochtige moerassen waar je aarde kan zien voordat de mens er aanspraak op maakte. Oros bloeit van leven met grote kuddes herten en vicieuze roedels van dire-wolven en vijandige stammen. Het wordt geregeerd door mega-fauna zoals sabeltandtijgers en gigantische mammoeten; enorme beesten die de aarde domineerde in de Steentijd en die werden gevreesd door elk ander levend wezen.

DIT IS FAR CRY’S STEENTIJD

Dit is niet het Stenen Tijdperk dat je gewend bent. Dit is de Steentijd met geestigheid en chaos. Dit is Far Cry’s  Steentijd!

Stalk vijandige buitenposten en plan je aanval waarbij je gebruikt maakt van wapens en hulpmiddelen gemaakt van botten van de dieren die je gedood hebt. Master het element vuur om je tactieken optisch uit te breiden, bijvoorbeeld; je wapen in vlam zetten of roofdieren s’ avonds bang maken. Land de moordklap op de prooi die je over de vlaktes hebt gejaagd, maar pas op; zijn geur kan andere roofdieren aantrekken die je kunnen aanvallen om jouw prijs te stelen. De overvloedige omgeving van het Stenen Tijdperk maakt het aantal dodelijke wapens en gevaarlijke bedreigingen alleen maar groter, met de ongelofelijke verhalen waar Far Cry bekend om staat.

Hoe koop ik Far Cry: Primal?

Het bestellen van Far Cry: Primal hebben we zo simpel mogelijk gehouden. Binnen enkele minuten zul je je gewenste game in huis hebben.

Het enige wat je hoeft te doen, is gegevens invullen, een betaalmethode selecteren en de betaling voltooien. Zo simpel is het! De code zal direct op je scherm verschijnen en binnen enkele minuten naar je mail worden verstuurd zodat je altijd een kopie bij de hand hebt. Livekaarten.nl vindt het fijn om dingen makkelijker voor je te maken!

SYSTEM VEREISTEN

MINIMAAL:

OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (alleen 64-bit versies)
Processor: Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 of gelijkwaardige
Geheugen: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM) | AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM) of gelijkwaardige
Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

AANBEVOLEN:
OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (alleen 64-bit versies)
Processor: Intel Core i7-2600K | AMD FX-8350 of gelijkwaardige
Geheugen: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 780 | AMD Radeon R9 280X of gelijkwaardige
Storage: 20 GB beschikbare ruimte

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.