Dance Central Spotlight
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

Dance Central Spotlight

101

verkocht!

Dance Central Spotlight

5,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

5,95

p/s

Aantal

€ 9,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 5,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Dance Central Spotlight

Dance Central Spotlight

 Wij verkopen op Livekaarten.nl zogehete Xbox Digital Codes, die jij kunt gebruiken om digitaal je game te kopen & te downloaden. Het is niet meer nodig om je credit card te gebruiken, of naar de winkel te hollen om jouw game te vinden. Door een Xbox One Digital Game Code te gebruiken, kun je vanaf je Xbox console je game in huis halen. Heel erg gemakkelijk en zeer handig! Binnen minuten kun jij je Dance Central Spotlight download starten. Heb jij een Xbox 360 console en zoek je daar ook een leuke game voor? Klik dan eens hier om de beschikbare codes te bekijken.

Over Dance Central Spotlight

Dans je helemaal gek in Dance Central Spotlight! Doe jouw favoriete dansers na door de ‘flash cards’ op je scherm te volgen. Hoe beter je danst, hoe meer punten je zult verdienen. Voor elk beschikbare lied zijn er tot acht verschillende routines beschikbaar waaruit jij kunt kiezen, met vier verschillende moeilijkheidsgraden. Deze moeilijkheidsgraden kun jij vrijspelen door perfecte scores te krijgen op je danspasjes. Jij kunt met Dance Central Spotlight gebruik maken van Kinect. In tegenstelling tot voorgaande Dance Central games, bevat Spotlight helaas geen singleplayer verhaal modus. Wel zijn er grote verbeteringen opgetreden in het ontwikkel process van de danspasjes en de verschillende aanpakken van de dans. Je hebt meer keuze dan ooit uit de verschillende songs en routines! Je zult je voorlopig niet gaan vervelen, en je sport ook nog eens lekker.

Dance Central Spotlight Xbox One kopen 

Je kunt gemakkelijk en snel Dance Central Spotlight voor je Xbox One kopen. Koop je game door de gegevens in te vullen, een betaalmethode te kiezen en de betaling te voltooien. Als je dit hebt gedaan zal binnen enkele minuten jouw code op je scherm verschijnen en ook naar je mail worden gestuurd. Wissel jouw code in om je download te starten!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.