Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Jij bent verbannen, verschopt en vertrapt en veroordeeld om te lopen in een barbaarse woestenij waar de zwakken verpletterd worden en alleen de sterken kunnen overleven. Hier moet je vechten om te overleven,  te bouwen en de wereld proberen te domineren in je eentje op je eigen server, of met vijanden en bondgenoten in de online multiplayer.

Reis door een grote wereld die naadloos gevuld is met ruïnes van oude beschavingen en ontdek zijn donkere geschiedenis  en diepste geheimen wanneer je het verbannen land wil veroveren en zelf wil domineren. Begin met niets anders dan je blote handen en vorm de nalatenschap van je stam, van simpele gereedschappen en wapens tot gigantische forten en gehele steden. Maak van de bandieten van het verbannen land je slaven zodat zij doen wat jij wil door ze te breken op het zware Wheel of Pain. Offer de kloppende harten van je vijanden op op de met bloed besmeurde altaren voor je goden om ware macht en heerlijkheid te krijgen. Roep de kolossale avatar van je god op en zie hoe ze je vijanden en hun huizen wegblazen.

Maar, vergeet niet: in dit brute land vol wraakzuchtige goden, bloeddorstige kannibalen en wrede monsters is overleven niet alleen het opsporen van voedsel en water. Verken mysterieuze ruïnes in je zoektocht naar schatten en kennis, maar pas op dat je niet in controle wordt genomen door de duistere krachten van de wereld. Steek uitgestrekte duinen over en ga op zoek naar beschutting tegen verblindende zandstormen die over het brandende zand vegen. Marcheer in een oorlog tegen je vijanden en ontketen je woeste razernij in een bruut gevecht. Ga onvoorbereid, en het zal jouw hoofd zijn dat zal rollen met vliegende ledenmaten en al.

Connan Exiles is geen lege zandbak. Het is een wereld rijk aan geschiedenis, waar je de kennis en de geheimen van de oude beschaving moet ontdekken in de strijd om die van jezelf op te bouwen.

CONAN EXILES [INCL. EARLY ACCESS] (STEAM) is gewoon hier op livekaarten.nl beschikbaar voor de allerbeste prijs.

Hoeveel kost CONAN EXILES [INCL. EARLY ACCESS] (STEAM)?

De standaard prijs voor CONAN EXILES [INCL. EARLY ACCESS] (STEAM)hangt af van de winkel waar je hem koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste CONAN EXILES [INCL. EARLY ACCESS] (STEAM)tot wat problemen kan leiden doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes hebben.

Onze CONAN EXILES [INCL. EARLY ACCESS] (STEAM) codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope CONAN EXILES [INCL. EARLY ACCESS] (STEAM) codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn zo laag doordat we in een bulk kopen waardoor wij jou afgeprijsde CONAN EXILES [INCL. EARLY ACCESS] (STEAM)codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes voor jou zullen werken. Als je toch nog enige vragen of problemen hebt met onze codes, vergeet dan niet dat je 24/7 met onze livechat contact op kunt nemen voor al je vragen.

Het gebruiken van CONAN EXILES [INCL. EARLY ACCESS] (STEAM)

In de wereld van Conan the Barbarian betekent overleven niet alleen het hebben van genoeg eten en drinken. Hier moet je verblindende zandstormen doorstaan, ervoor zorgen dat je geest niet overgenomen wordt of dat je gek wordt, en daarbij moet je ook nog tegen wrede monsters vechten die uit het diepste van de aarde komen.

Reis door een grote,  wereld vol gevaar en mogelijkheden en ontdek alles; van zandduinen tot gigantische ruïnes. Verzamel materialen om gereedschap en wapens te maken en transformeer vervolgens klein dorpjes in gigantische steden.

Speel in je eentje lokaal  of vecht om te overleven en te domineren in een hardnekkige multiplayer op publieke servers. Je kunt zelfs je eigen server aanmaken en anderen uitnodigen om samen te spelen in een wereld waar jij de volledige controle hebt over de regels en de instellingen. Wil je liever gewoon met een paar vrienden spelen? Probeer dan co-op mode!

Wanneer je lokaal alleen speelt of op een server waarvan jij de administrator bent dan heb jij toegang tot een assortiment aan in-game tools. Deze geven je de mogelijkheid om de progressie snelheid te veranderen, monsters voort te brengen, jezelf onzichtbaar te maken, avatars te deactiveren, en veel meer! Wordt de kerkermeester van je eigen server!

Download Conan Exiles mods direct van the Steam workshop om je game ervaring aan te passen. Je kunt ook de custom Conan Exiler Unreal Editior downloaden en zelf beginnen met het creëren!

Hoe koop ik CONAN EXILES [INCL. EARLY ACCESS] (STEAM)?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat als je  Paypal gebruikt  je email dezelfde is als degene die je voor je account gebruikt*

Binnen een paar seconden na je betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen én ook meteen in je inbox (vergeet je Spam map niet te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM:

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7 64 Bit/ Windows 8 64 Bit/ Windows 10 64 Bit
Processor: Intel Quad Core i5-2300 or AMD FX-6300
Memory: 6 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 560 (1GB) or AMD Radeon HD 7770 (1GB)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space

Zo werkt het

Hoe koop ik Conan Exiles (incl. Early Access) PC?

Het kopen van Conan Exiles (incl. Early Access) PC van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Conan Exiles (incl. Early Access) PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • product-image

  Xbox Live Gold 3 maanden

  € 16,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 12 Maanden

  € 48,49