Call of Duty: Ghosts Xbox One
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Call of Duty: Ghosts Xbox One

129

verkocht!

Call of Duty: Ghosts Xbox One

14,95

p/s

€ 22,95

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

14,95

p/s

€ 22,95

Aantal

€ 14,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Call of Duty: Ghosts Xbox One

Call of Duty: Ghosts Xbox One

Call of Duty: Ghosts is de nieuwste toevoeging aan de succesvolle franchise ‘Call of Duty’. Het biedt  een compleet vernieuwende gameplay-ervaring met een nieuw verhaal, nieuwe cast en een nieuwe setting, mogelijk gemaakt door de  next-generation engine. Deze next-gen engine zorgt voor levensechte karakters, prachtige omgevingen en realistische animaties.

Over Call of Duty: Ghosts

In Call of Duty: Ghosts voor de Xbox One vecht je om te overleven. Een gebeurtenis van tien jaar geleden heeft de wereld verwoest, waardoor ook de grenzen zijn verdwenen. Het evenwicht van de wereldmachten is verstoord, en de Verenigde Staten wordt ook niet meer als supermacht gezien. De economie en de regering zijn gevallen,  evenals het eens zo machtige Amerikaanse leger. Wat overgebleven is, zijn de Ghosts; een Special Operations Force samengesteld uit allerlei soldaten uit verschillende Amerikaanse troepen, waarvan de twee broers die de hoofdrol spelen ook deel uit maken. Deze Ghosts proberen hun land te redden, waarbij ze moeten strijden tegen de nieuwe technologisch-superior wereldmacht. Hierbij krijg je hulp van Riley, je trouwe viervoeter, die je zal helpen bij het uitlokken van tegenstanders maar ook helpt bij de aanval.

Call of Duty: Ghosts Xbox One bestellen

Heb je nu al zin om deze game te spelen? Dan kan je hem hier op Livekaarten.nl gemakkelijk bestellen. Dit doe je door je gegevens in te vullen en vervolgens de gewenste betaalmethode te kiezen. Direct nadat je betaald hebt, verschijnen de codes op je beeldscherm en binnen enkele seconden ook in je mailbox. Met de digitale game code kan je Call of Duty: Ghosts voor de Xbox one downloaden.

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.