Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition PC

112

verkocht!

Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition PC

28,25

p/s

€ 79,99

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

28,25

p/s

€ 79,99

Aantal

€ 39,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 28,25

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition PC

Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition PC

Wil je graag het nieuwste deel van de populaire first-person shooter reeks: ‘Call of Duty’ kopen? Dan ben je hier op livekaarten.nl aan het juiste adres. Wij verkopen onder andere Call of Duty: Infinite Warfare: Legacy Edition voor de laagste prijs! In deze editie krijg je naast Call of Duty Infinite Warfare ook Call of Duty Modern Warfare Remastered. Het gebruik van een creditcard bij ons is ook verleden tijd;  je kan namelijk kiezen uit verschillende betaalmethodes, zodat jij er eentje kan kiezen die voor jou het fijnste werkt. Zoek je ook nog een leuk cadeau voor een vriend of familie? Kijk dan eens naar ons enorme aanbod aan Gift Kaarten!

Wat is Call of Duty: Infinite Wafare?

Call of Duty Ininite Warfare is het 12e deel van de gamereeks: ‘Call of Duty’.  Jij bent Captain Reyes, een Tier 1 Special Operations piloot op één van de laatste overgebleven oorlogsschepen van de Aarde. Het zijn zware tijden; de natuurlijke grondstoffen op onze planeet zijn uitgeput door bevolkingsgroei en industriële uitbreidingen. Daardoor zijn wij aardbewoners afhankelijk van koloniën elders in ons grondstelsel. SetDef wil daarbij ook de landen op aarde in een wurggreep houden. Er is maar een kleine verstoring nodig om een complete oorlog te veroorzaken. Het is aan jou de taak om de restanten van de coalitie te verenigen en het op te nemen tegen SetDef.

Over Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Één van de beste games in de geschiedenis is terug! Call of Duty 4: Modern Warfare is geremasterd in high definition en is nog beter geworden dan voorheen. Je moet in de iconische campaign de wereld rondreizen met Captain Price, Gaz en Soap en populaire missies uitvoeren. Ook kun je in de 10 iconische multiplayer mappen samen met je vrienden spelen.

Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition kopen

Je hebt Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition binnen no time in huis door ons simple 3-stappen bestelsysteem. Het enige wat je hoeft te doen, is; je gegevens invullen, de gewenste betaalmethode te kiezen en de betaling te voltooien. Zo simpel is het! De code verschijnt nu direct op je scherm, zodat je er meteen mee aan de slag kan. Ook wordt de gamecode naar je emailadres verstuurd indien je liever op een ander moment de code wil gebruiken.

Minimale specificatie nodig:
Processor : Core i3-530 2.9GHz or Phenom II X4 810.
Graphics : GeForce GTX 470 or Radeon HD 6970.
RAM : 6 GB.
Operating System : Windows 7/8/10 (64-bit)
DirectX 11.
HDD Space: 60 GB.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.