Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Heb je Borderlands voor de Xbox uitgespeeld, maar kun je er niet genoeg van krijgen? Dan is het vervolg hiervan misschien wel wat voor jou! Borderlands 2 Xbox 360 is nog unieker en gekker dan het eerste deel. Dit spel kan alleen gespeeld worden op de Xbox 360.

Het verhaal van Borderlands 2 Xbox 360

In Borderlands 2 voor de Xbox 360 is het doel om met andere hoofdrolspelers te voorkomen dat de wereld Pandora wordt vernietigd. Iemand probeert namelijk de vault te openen. Jij bestuurt één van de vier hoofdrolspelers. Je kan kiezen uit een commando, assassin, gunzerker of siren. Ten opzichte van het vorige deel zijn er enkele veranderingen toegepast. Zo kunnen tegenstanders ook op objecten klimmen en springen, waardoor jij je moeilijker kan verbergen. Ook moet je rekening houden met de plek waar jij je tegenstander raakt. Daarnaast zijn er naast de oude terreinen zoals woestijnen en snelwegen nieuwe terreinen toegevoegd, waaronder weides en toendra’s. Dankzij het gebruik van fellere kleuren ziet deze game er frisser uit dan het eerste deel. De wapens worden op een willekeurige manier samengesteld, waardoor je nooit weet wat je aantreft. Ook verschillen de wapens per type tegenstander.

Borderlands 2 Xbox 360 bestellen

Als je bij ons Borderlands 2 bestelt, dan kun je binnen enkele minuten genieten van deze game. Het enige dat je hoeft te doen om te bestellen, is je gegevens invullen naast de kaart en te betalen op de gewenste manier. Na betaling verschijnt de code op je scherm en de code wordt naar je gemaild. Deze digitale levermethode zorgt ervoor dat jij snel de code in huis hebt en geen verzendkosten hoeft te betalen. Je kan dus snel beginnen met gamen! Op Livekaarten.nl kun je niet alleen Borderlands 2 bestellen, maar ook andere Xbox Digital Game Codes.

Zo werkt het

Hoe koop ik Borderlands 2 Xbox 360?

Het kopen van Borderlands 2 Xbox 360 van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Borderlands 2 Xbox 360 op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x