Borderlands 2 Xbox 360
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Borderlands 2 Xbox 360

91

verkocht!

Borderlands 2 Xbox 360

8,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

8,95

p/s

Aantal

€ 8,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Borderlands 2 Xbox 360

Borderlands 2 Xbox 360

Heb je Borderlands voor de Xbox uitgespeeld, maar kun je er niet genoeg van krijgen? Dan is het vervolg hiervan misschien wel wat voor jou! Borderlands 2 Xbox 360 is nog unieker en gekker dan het eerste deel. Dit spel kan alleen gespeeld worden op de Xbox 360.

Het verhaal van Borderlands 2 Xbox 360

In Borderlands 2 voor de Xbox 360 is het doel om met andere hoofdrolspelers te voorkomen dat de wereld Pandora wordt vernietigd. Iemand probeert namelijk de vault te openen. Jij bestuurt één van de vier hoofdrolspelers. Je kan kiezen uit een commando, assassin, gunzerker of siren. Ten opzichte van het vorige deel zijn er enkele veranderingen toegepast. Zo kunnen tegenstanders ook op objecten klimmen en springen, waardoor jij je moeilijker kan verbergen. Ook moet je rekening houden met de plek waar jij je tegenstander raakt. Daarnaast zijn er naast de oude terreinen zoals woestijnen en snelwegen nieuwe terreinen toegevoegd, waaronder weides en toendra’s. Dankzij het gebruik van fellere kleuren ziet deze game er frisser uit dan het eerste deel. De wapens worden op een willekeurige manier samengesteld, waardoor je nooit weet wat je aantreft. Ook verschillen de wapens per type tegenstander.

Borderlands 2 Xbox 360 bestellen

Als je bij ons Borderlands 2 bestelt, dan kun je binnen enkele minuten genieten van deze game. Het enige dat je hoeft te doen om te bestellen, is je gegevens invullen naast de kaart en te betalen op de gewenste manier. Na betaling verschijnt de code op je scherm en de code wordt naar je gemaild. Deze digitale levermethode zorgt ervoor dat jij snel de code in huis hebt en geen verzendkosten hoeft te betalen. Je kan dus snel beginnen met gamen! Op Livekaarten.nl kun je niet alleen Borderlands 2 bestellen, maar ook andere Xbox Digital Game Codes.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.