Batman Arkham City
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

Batman Arkham City

11

verkocht!

Batman Arkham City

11,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

11,95

p/s

Aantal

11,95

New

+ € 0,00

Totaalprijs:

11,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Batman Arkham City

Batman Arkham City

Batman! Neem het op tegen het kwaad in Arkham. Koop nu Batman: Arkham City voor de Xbox 360. Speel je liever een snelle racegame of ben je goed in het oplossen van puzzels? Check even onze categorieën voor Xbox 360 en Xbox One games om al ons aanbod te bekijken. Na betaling ontvang jij een digitale code, die je op je console kunt inwisselen om je download te starten.

 Over Batman: Arkham City

In deze massieve open-wereld game ben jij Batman, ofwel wel Bruce Wayne. Jij bent gevangen genomen door kwade TYGER handlangers, die je maar al te graag zien breken in de gevangenis. Maar jij bent Batman, dus al gauw weet je te ontkomen. Bevrijd al jouw gevangen genomen metgezellen en bestrijd samen het kwaad. Als je even geen zin hebt om missies te doen, kun je natuurlijk ook gewoon freeroamen. Arkham City is gigantisch en is er is zat te doen. Gebruik je cape om te vliegen over de stad, scheur door de straten in de Batmobile en zwier met je touw van richel naar richel. Aanvallen zijn op meerdere manieren uit te voeren, zowel close-combat als met geweren van een afstandje. Bepaal jouw strategie en doe de bruutste combo’s om je vijanden een koppie kleiner te maken. Kortom, ben jij fan van games met zowel een goed verhaal als flitsende gameplay, dan is Batman: Arkham City de juiste keuze.

 Batman: Arkham City kopen

Als je Batman of een van de andere Xbox Digital Game Codes direct wilt aanschaffen, dan vul je de gegevens naast het product in. Kies een betaalmethode, en voltooi de betaling. Binnen ogenblikken na de betaling verschijnt jouw digitale code op je beeldscherm. Ook wordt de code naar je mail verzonden. Verzilver de digitale code op de website van Xbox, of op jouw Xbox 360, en je download kan beginnen!

 

 

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.