Xbox Live Gold 26 maanden
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

Xbox Live Gold 26 maanden

697

verkocht!

Xbox Live Gold 26 maanden

115,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

115,95

p/s

Aantal

€ 115,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Xbox Live Gold 26 maanden

Xbox Live Gold 26 maanden

Niets is vervelender dan steeds een abonnement te moeten verlengen. Dit geldt ook als je graag gebruik maakt van Xbox Live Gold. Met de Xbox Live Gold 26 maanden kaart kun jij in één keer je abonnement voor een lange periode afsluiten, zodat je niet steeds nieuwe kaarten hoeft te kopen. Het pakket bevat twee kaarten van 13 maanden en je ontvangt van ons twee codes bij bestelling. De codes kun je achter elkaar invoeren om een abonnement van 26 maanden te activeren.

Xbox Live Gold 26 maanden gebruiken

Kiezen voor Xbox Live Gold is erg voordelig en handig als je kijkt naar de exclusieve functies en de aanbiedingen. Je kan net als met een gratis Xbox Live account online multiplayer games spelen, maar er zijn ook opties die alleen voor Xbox Live Gold gelden. Zo kun je gebruik maken van de opties Deals with Gold en Games with Gold. Met Deals with Gold krijg je als lid unieke kortingen op games, dit kan oplopen tot 75% korting! Dit is vooral voordelig als jij veel games koopt. Ook kun je maandelijks geselecteerde games gratis downloaden dankzij Games with Gold. De unieke functies, zoals Smart Match, zijn enkel beschikbaar voor de Xbox One. Met behulp hiervan worden tegenstanders van jouw niveau voor je gezocht als je online multiplayer games speelt.

Xbox Live Gold 26 maanden kopen

Je koopt Xbox Live Gold 26 maanden door de gegevens in te vullen en door een betaalmethode te kiezen. De codes verschijnen na de betaling op je scherm en de codes worden ook naar je gemaild. Wissel de codes in op de website van Xbox of op je eigen Xbox console. Je kan bij ons ook andere Xbox Live Gold kaarten bestellen, zoals de Xbox Live Gold 14 maanden kaart en de Xbox Live Gold 24 maanden kaart.

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.