Tomb Raider Xbox 360
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Tomb Raider Xbox 360

69

verkocht!

Tomb Raider Xbox 360

7,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

7,95

p/s

Aantal

€ 10,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 7,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Tomb Raider Xbox 360

Tomb Raider Xbox 360

Speel je graag games op de Xbox 360 en zoek je een spannende, nieuwe game? In de game Tomb Raider Xbox 360 speel je de jonge Lara Croft die in een avontuur belandt. Op Livekaarten.nl kun je diverse Xbox digital game codes bestellen. Je ontvangt van ons een digitale code waarmee je het spel op je eigen console kan spelen.

Het verhaal van Tomb Raider Xbox 360

De game Tomb Raider gaat over Lara Croft, een jonge vrouw die net de studie archeologie heeft afgerond. Als ze op expeditie gaat, zinkt het schip en spoelt ze aan op een onbekend eiland. Dit mysterieuze eiland zit vol met geheimen die Lara Croft moet ontrafelen. Daarnaast moet ze ook zien te overleven in de wildernis, aangezien ze er alleen voor staat. Tijdens de game zul je diverse gebieden en tombes verkennen. Hierbij moet je tegenstanders verslaan, de eeuwenoude vallen ontwijken en puzzels oplossen. Tomb Raider is vooral een goede game dankzij de realistische graphics, de spannende verhaallijn en de actie die de game bevat. Ook het personage groeit en wordt sterker naarmate het spel vordert. Dankzij de persoonlijkheid van de hoofdrolspeelster en de prachtige graphics wordt je al gauw meegetrokken in het verhaal van de game.

Tomb Raider Xbox 360 bestellen

Als je Tomb Raider Xbox 360 of één van de andere Xbox digital game codes wil bestellen, dan moet je de gegevens naast het product invullen. Binnen enkele minuten na de betaling ontvang je de code op je scherm. Ook wordt de code naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Deze code kun je inwisselen op je eigen Xbox 360 of op de website van Xbox. Als je de code hebt ingewisseld, dan is de game meteen voor jou beschikbaar. Je kan dus meteen van start gaan met je nieuwe game!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.