The Elder Scrolls V: Skyrim Xbox 360
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

The Elder Scrolls V Skyrim Xbox 360

148

verkocht!

The Elder Scrolls V: Skyrim Xbox 360

9,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

9,95

p/s

Aantal

€ 11,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 9,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving The Elder Scrolls V Skyrim Xbox 360

The Elder Scrolls V Skyrim Xbox 360

 Op Livekaarten.nl vind je alles waarmee jij de beste game ervaring hebt. Abonnementen op Playstation Plus, tegoed voor je Xbox account – noem het maar op. Wij verkopen ook de Xbox Digital Game Codes, zodat jij vanuit je stoel je game kunt aanschaffen. Geen credit card voor nodig. Jij kiest hoe je betaald! Hier vind je de Digital Code voor The Elder Scrolls V: Skyrim voor de Xbox 360. Deze prachtige MMO neemt jou mee op reis waarin je vuurspuwende draken en de mooiste omgevingen tegenkomt. Kijk voor een leuke puzzel of een vet avontuur eens naar de Peggle 2 en Fallout 3 codes.

 Het verhaal van The Elder Scroll V: Skyrim

De game speelt zich twee honderd jaar na de gebeurtenissen uit The Elder Scrolls IV: Oblivion af. De High King van Skyrim is vermoord, en een dreigende burger oorlog lijkt het land van Skyrim te verscheuren. Jij bent gevangen genomen door de Imperial Legion. Vlak voordat ze je executeren, vliegt de draag Alduin boven het stadje, en zet het in vuur en vlam. Jij wordt door een aantal Stormcloaks, met als leider Ulfric Stormcloak, naar een veilig plek gebracht. Eenmaal tot rust heb je een keuze: kies je voor Ralof, een Stormcloak, of voor Hadvar, een Imperial Soldier. De keuze is aan jou, en zal de loop van jouw game verder bepalen.

 Skyrim voor Xbox 360 kopen

Het is heel eenvoudig om op Livekaarten.nl deze game voor je Xbox 360 te kopen. Je moet alleen even de gegevens volledig invullen, een betaalmethode uitkiezen en dan de betaling afronden. Zodra je dit hebt gedaan wordt jouw digitale code in je browser geopend en naar je mailbox verzonden. Je kunt de digitale code, wanneer jij wilt, inwisselen op je Xbox 360 of op de Xbox website.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.