Ryse: Son of Rome Xbox One
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

Ryse Son of Rome Xbox One

175

verkocht!

Ryse: Son of Rome Xbox One

19,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

19,95

p/s

Aantal

€ 19,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Ryse Son of Rome Xbox One

Ryse Son of Rome Xbox One

Ben je dol op games met veel actie en gevechten? Met de game Ryse: Son of Rome Xbox One kun je een nieuwe uitdaging aangaan! Jij bent de held die in het oude Rome een avontuur aangaat. Als je deze game bestelt, dan ontvang je van ons de digitale product key om de game te kunnen spelen. Naast deze game code kun je bij ons ook terecht voor andere Xbox digital game codes.

Het verhaal van Ryse: Son of Rome Xbox One

In de game Ryse: Son of Rome speel jij Marius Titus, een jonge man die ziet hoe zijn hele familie wordt vermoord door barbaren. Marius wil deze moord wreken en tegelijkertijd de eer van Rome beschermen. Met het Romeinse leger reist hij naar Engeland om deze taken te vervullen. Hij wordt steeds sterker, neemt hogere ranken binnen het leger aan en hij zal uiteindelijk de mannen moeten leiden naar de overwinning. Ryse: Son of Rome speelt zich onder andere af in het oude Rome. De details van het landschap en de bouwwerken zijn fantastisch en je waant je in een andere wereld. In het spel zul je diverse aanvalstechnieken leren die je nodig hebt om meerdere tegenstanders tegelijk aan te kunnen. Dankzij de Crytek’s Virtual Camera hardware verandert het licht, de effecten en de omgeving waardoor de game je echt meesleurt in het verhaal.

Ryse: Son of Rome Xbox One bestellen

Het bestellen van de game Ryse: Son of Rome Xbox One is op Livekaarten.nl erg simpel. Je hoeft slechts je gegevens in te vullen naast de productafbeelding. Als je betaald hebt, dan wordt de code op je beeldscherm getoond. Tevens wordt de code naar je mailbox gestuurd. Deze digitale code wissel je in op de website van Xbox of op je eigen Xbox console. Hierna kan je direct beginnen met het spelen van Ryse: Son of Rome.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.