Playstation Network Card 200 euro NL
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

PSN Card 200 euro NL

210

verkocht!

Playstation Network Card 200 euro NL

189,95

p/s

€ 200

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

189,95

p/s

€ 200

Aantal

€ 189,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PSN Card 200 euro NL

PSN Card 200 euro NL

Ben je van plan veel aankopen te doen in de PlayStation Network Store en wil je graag veel tegoed op je account hebben? Met de PlayStation Network Card 200 euro Nederland kun je in één keer een groot bedrag op je account zetten. Zo kom je nooit tegoed tekort. Let op: deze code werkt alleen als je een Nederlands account hebt. Voor Belgische accounts raden wij de PlayStation Network Card 150 euro België aan.

PlayStation Network Cards gebruiken

Met het tegoed op je account kun je content aanschaffen in de PlayStation Network Store en de Sony Entertainment Network Store. Dit heeft als voordeel dat je geen creditcard nodig hebt om aankopen te doen. In de stores vind je verschillende soorten content, waaronder games, avatars, films en muziek. Jouw aankopen komen meteen op je PlayStation console te staan, dus je kan er meteen mee aan de slag! Je hebt bij de PlayStation Network Cards keuze uit cards met meerdere bedragen. Er zijn aparte cards verkrijgbaar voor Nederlandse en Belgische accounts en je kan de cards gebruiken als je een PS3, een PS4, een PSP of een PS Vita hebt.

PlayStation Network Card 200 euro Nederland bestellen

Op Livekaarten.nl vind je meerdere PlayStation Network cards die voor Nederlandse accounts geschikt zijn. Naast de PlayStation Network Card 200 euro Nederland kun je bij ons ook terecht voor kaarten met een tegoed van 20 euro, 50 euro, 100 euro en 150 euro. Een kaart bestel je door de gegevens in te vullen. Direct na de betaling ontvang je de code in je mailbox en op je beeldscherm. Deze code wissel je in op je PS console om meteen het tegoed op je account aan te vullen. Je kan dan ook gelijk content downloaden in de PlayStation of de Sony Store.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.